Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Frissen telepített szgép...

Dobóczi Balázs kérdése:

Frissen telepített szgép oldallapját levettem és a portól kifújattam. Miután újra csatlakoztattam minden, a gép nem töltött be. Nem csak kép nincs, de nem is tölt a gép. Kiszedtem alaplapot, procit, memóriát, minden lehetségeset. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Kb.15 éve foglalkozok számítógépekkel, de így, mint ma még nem jártam! Memóriát is átraktam másik slotba, semmi. Másik tápegységgel is kipróbáltam, semmi. Beindítottam az alaplapot gépház nélkül, szintén semmi.

2014. márc. 14. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

speaker se jelez!?

mert ha az se ad jelzést, ott alaplap hiba, vagy elégtelen tápellátás szokott a fő hiba lenni.

Ha jelez, akkor annak megfelelően kell eljárni.

2014. márc. 14. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Speaker sem jelez. A benne lévő tápegység 385 w. Ma kipróbáltuk egy 600 W-ossal, szintén semmi eredmény. Másik rammal, másik slotba, szintén semmi eredmény. A HDD-t raktuk át másik gépbe adatot menteni.

Alaplap gyanakszunk!

2014. márc. 15. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleg egy BIOS resetet meg lehet még próbálni, ha eddig nem történt meg, hát ha csak valami nagyon durván ellett állítva benne.
2014. márc. 15. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Bios reset is megvolt. Szintén semmi változás.
2014. márc. 16. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az az alaplap meghalt
2014. ápr. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!