Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi gond lehet a gépemmel?

Mi gond lehet a gépemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy mi baj van a gépemmel?(minjárt leírom a gondokat) Na szóval az lenne vele a gond hogy pár napja is már csak kb harmadjára tudtam bekapcsolni,mert vagy lefagy teszteléskor,vagy ha normálisan tesztel akkormeg a monitor nem indul. Vagyis "villog" de mégis aszt írja hogy nem kap áramot.Ha meg sikerül beindulnia akkor meg egy idő után úgy befagy hogy csak úgy tudom újraindítani hogy kihúzom.Ezt akkor kezdte el csinálni mikor legutóbb leirtottam a vírusokat. és most már ott tartok hogy egyátalan besem tudom indítani mert vagy levagy vagy nincs monitor.Ja igen elfelejtettem XP-m van és elnézést a hibákért mobilon vagyok

2014. márc. 11. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ad morze jelet? Szerintem memória hiba, vegyél ki egyet ha több van és ha nem jó, akkor a másikakat, ha nem lesz jó,akkor majd tippelünk másra.
2014. márc. 11. 12:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a választ. Igen ad jelet,viszont az a gond hogy én nem igazán értek a géphez szóval nem igazán értem mit vegy ki:D Nagynehezen sikerült bekapcsolni de nagyon belasult.(annyira hogy választ se tudok a gépröl küldeni)
2014. márc. 11. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!