Miért használja valami mindig a processzort?
AMD FX-8350 4GHz-es processzor van a gépemben.
Pár napja Windows 8.1 volt fennt a gépen, de mivel a processzor használat mindig 30%-on volt alapjáraton így felraktam a Windows 7-et. (mentettem adatot, formáztam stb.)
Ez a probléma sajnos még mindig fennt áll, mivel valami mindig használja a processzort kb. 13%-on.
Ezt feladatkezelő mutatja nekem, és hiába zárom be az adott alkalmazást, valami más mindig a helyébe lép és az fogja 13%-on használni. És különböző programok használják, nem az van, hogy vírusírtó v valami.
Hol a Media Player, hol az mobilnethez szükséges T-Mobil Internet Manager, hol az Explorer stb...
Ez miért van és mi erre a megoldás?
Nem annyira fontos mert tudok bármit futtatni mellette csak zavar, hogy valami van a géppel mert ez nem normális szeritem.
És az első időszakban amikor meglett a processzor, akkor normálisan működött, alapjáraton 2-6% között.
De amikor régen Win7 volt fennt akkor jó volt, alapból 5% alatt.
Most felraktam újra és most valami mindig használja 13%-on.
És igen, nem eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!