Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért mutat 11 Gb szabad...

Miért mutat 11 Gb szabad helyet a winchester, amikor 300 Gigás, de csak kb.100Gb van felhasználva?

Figyelt kérdés
Átnéztem rajta a mappákat, de sehol sem találom a hiányzó majdnem 200 gigát... Hogy lehet ez? Töredezettségmentesítő, víruskereső, Ccleaner lefuttatva, de semmi. Tegnapról már is eltűnt 20 Giga, ráadásul úgy, hogy még inkább töröltem is le dolgokat, nemhogy felraktam... Két részre van osztva a vinyó, egyiken a windows, azzal minden rendben, a másikon van minden más, de ezen vannak a gondok.

2014. márc. 10. 10:12
 1/8 Tengor ***** válasza:
100%
Próbálj ki egy disk analizert és nézd meg, hol tűnik el a hely. Én a lomtárra tippelnék.
2014. márc. 10. 10:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de tudnál ajánlani egy megbízható és egyszerű programot ehhez? Nézegettem angol nyelvű oldalakon, de nem nagyon tudom mi alapján válasszak, és nem is értek hozzájuk. KÖszi előre is !
2014. márc. 10. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:

SpaceSniffer. Egyszerűen kezelhető, látványos, és még telepíteni sem kell. Itt megtalálod:

[link]

2014. márc. 10. 10:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a program megmutatta mennyi helyet foglalnak el a mappák, stb.. ez 109 Gb, aztán mutat egy nagy üres helyet is 171 Gb-tal. De ezt az üres helyet sehol nem találom, csak azt írja a D meghajtó, hogy 11Gb szabad hely van... de akkor hol lehet ez az üres 171 Gb?
2014. márc. 10. 10:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja és egy külön ablakban ezt is írta: WARN 10:33:36 - Unable to examine D:\System Volume Information (A hozzáférés megtagadva. - code 5)

WARN 10:33:56 - Unable to examine D:\WIN-PC (A hozzáférés megtagadva. - code 5)

WARN 10:33:56 - Unable to examine D:\WindowsImageBackup (A hozzáférés megtagadva. - code 5)

2014. márc. 10. 10:41
 6/8 Tengor ***** válasza:
Tegyél fel egy képet az analízis eredményéről!
2014. márc. 10. 10:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg bocs, de azt nem szeretném. De amúgy csak annyi, hogy a bal oldalon kilistázza melyik mappa mit tartalmaz és mennyi helyet foglal, a jobb oldalon meg egy jó nagy terület ami üres (171 gb). ennyi igazából.
2014. márc. 10. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nincs is partícionálva az a 170 GB.
2014. márc. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!