Lacmacika kérdése:
Hogyan tudom formázás nélkül vissza hoznom az adatokat a E:\ meghajtóról meg a D:\ meghajtóról anélkül hogy ne vesszen el semmi?
Figyelt kérdés
Újra raktam a gépemet a C:\ meghajtót mikor újra raktam akkor a D:\ és ez E:\ meghatóra nem tudok anélkül felmenni hogy ne kellene formázni :( Ha valaki tudna nekem segíteni mert nagyon fontos adatok lennéket rajta ! akkor annak a személynek nagyon hálás lennék ! előre is köszönöm a segítségeteket ! :)2014. márc. 5. 16:42
1/1 anonim válasza:
Ha a C:\ meghajtóra telepítetted az op.rendszert, akkor a D:\ és E:\ meghajtót minden további nélkül látnia kellene neki.
Ha mégsem látja és formáztatni akar (nem tudom miért?), akkor próbáld meg az AOMEI Partition Assistant Pro Edition programmal helyrehozni. A program 5.2-es verziója magyarul is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!