Mennyit érhet a Gépem (úgy ahogy leírom)? Nagyon fon tos lenne!
Mennyit érhet a gépem?
TULAJDONSÁGOK:
-Jelenleg Windows 8.1 Pro 64-bites van rajta!
-Vadonatúj 4GB-os 800Mhz-es Ram!
-Vadonatúj Gigabyte GeforceGT 630 2GB,DDR3,128-bites Videokártya! (2 ÉV GARANCIÁVAL,Telepítő lemezével)
-Vadonatúj 450W-os nPower (márkás) Táp! (Azt hiszem arra is van 1év garancia)
-80GB-os SATA-s Winchester
-Vagy 1TB-os Vadonatúj Westerm Digital SATA-s Winchester +16000FT-ért (2 ÉV GARANCIÁVAL)
-Processzor:2.6GHz-es 2 Magos 5000+ -os!
-Alaplap neve:Dell optiplex 740/SATA foglalat Bővíthető!
Amik mennek rajta (vagyis amik rajta voltak és mentek full Grafikán!) : Far Cry 3 /Call of Duty Modern Warfare 3 /Call of Duty Black ops / Hitman Absolution /Fifa 14/ Test Drive Ultimate 2/ Driver San Francisco.stb. Szóval az újabb DirectX 11-es Játékok! Karácson útán vettem bele mindent!! Szóval még nem telt le sok idő a garanciából!
Mindegyiknek oda adom a papírját jótállás stb...Dobozában! Nagyon szeretem ezt a gépet,de sajnos el kell tőle válnom és aki megveszi légyszíves kímélje ahogy én is tettem!!!
ÍGY RAKTAM KI!
ddr3-as videókártyával ment maxon a far cry 3?:D
Gonosz dolog átverni valakit ezzel.
Hallod Csináljak Videót?? -.-"
Ahhoz nem kell nagy grafika!
Ja meg a Assassin Creed 3 meg a 4-is fullon megy!!
Csak a 4 nél a kidolgozást kicsit viszzább vettem.
És nem azért adom el mert szar vagy vmi!! Eddig minden ment amiket ráraktam majd most a Battlefield 4-et akarom,h megy-e mert a 3 az megy simán de a 4 az ehet nem fog menni...
Ja am motorra vagy Quadra gyűjtök!!
A gép ebben az állapotban 50E-Ft Az elsőt megkérdezném:
Megvennéd 70E-ért? :D
Ma A HDD ára annyira hulladék, hogy az csak na. 1TB 5000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!