Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Használsz Linuxot valamelyik...

Használsz Linuxot valamelyik saját számítógépeden? Ha igen, akkor mióta? (Az Androidot most ne vegyük Linuxnak. )

Figyelt kérdés

2014. márc. 9. 06:35
1 2
 11/18 kovpet ***** válasza:
83%

Gondolom, később született mint a megjelölt időpont és ez zavarta :)

Amúgy nem zavar a lepontozás, csak furcsállom :)

2014. márc. 11. 23:15
 12/18 anonim válasza:
100%
Először 2005-ben a SUSE LINUX Professional 9.2-t kezdem el használni, azóta folyamatosan GNU/Linux-ot használok. Jelenleg openSUSE 13.1-et.
2014. márc. 13. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ubuntut a win 7 mellett. És oph crack linuxot, ha adatmentésről van szó és a windows megmakacsolja magát.
2014. ápr. 2. 07:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Live CD-ként elsősegélycsomagnak, illetve virtuális gépen ubuntut. Meg egy kis szerverre raktam debiant még 2005-2006 környékén (adattárolónak, fejlesztő webszervernek, ftpnek). Sajnos laptopon és asztali gépen nincs lehetőségem a windowstól megszabadulni mert az általam használt programokból nincsen linuxos verzió. (nem, alternatív program nem megoldás, a wine-t pedig kétvállra fektetné...)

De talán egyszer, egy utópisztikus világban eljön annak is az ideje, hogy minden programot elkészítenek windowsra, linuxra és osx-re.

Amire nekem kell az osx egyébként jó lenne, viszont még nem szántam rá magam hogy megpróbáljam rábuherálni a gépre.

2014. ápr. 2. 07:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
~5 éve a fejlesztői gépemen. először debiant, mostanában áttértem az ubuntura.
2014. ápr. 28. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 7 éve használok Ubuntut, eleinte XP-vel, majd Win7-tel dual-bootban, egyéb disztrókat csak kipróbáltam Virtualboxban.
2014. ápr. 28. 11:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1.5 éve. Xubuntuval kezdtem,majd megnéztem az ubuntu-t, és egyből megtetszett, nem tudom mért csúfolják sokan a unity felületet. Kinek a pap, kinek a papné. Persze vannak még olyan linux disztrók amiket kipróbáltam/telepítettem:

Linux mint

lubuntu

xubuntu

elementary os

Zorin os

De valamilyen okból mindig vissza került az ubi.

2014. ápr. 28. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Debian-t otthoni "szervernek". Igazából NAS-ként használom... 6-7 éve. Stabil, gyors megbízható. Nem sűrűn nyúlok hozzá. (amúgy egy p2-es gépen megy 512 rammal)

Ubuntut is próbáltam, meg voltam vele elégedve. Unity felületet csak live-on de az nem jött be annyira.

2014. máj. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!