Használsz Linuxot valamelyik saját számítógépeden? Ha igen, akkor mióta? (Az Androidot most ne vegyük Linuxnak. )
Igen. 2010 óta. Ubuntu, Mint, Manjaro.
Van egy netbookom is, azon Lubuntu van, de nem nagyon használom már.
1999 Slackware
2000 SuSE
Utána a többi...
kb én is 1997-98 óta használok Linuxot is, lényeges különbség nincs közöttük, mindegyiknek megvan a maga előnye, meg hátránya.
Ami eszembejut:
1.: Debian
2.: (K)Ubuntu
3.: Mandrake (Mandriva)
4.: Red Hat
5.: Suse
6.: Fedora
7.: Gentoo
8.: Knoppix
9.: Lycoris
10.: College
11.: Trustix
12.: UHU
13.: Black Panther
14.: Puppy
15.: DSL (Damn Small Linux)
...
2006-ban kezdtem próbálkozni Ubuntuval, kb. 2008-tól kezdte átvenni szép lassan a Windows helyét az ilyen-olyan számítógépeimen. Jelenleg Ubuntut és Mintet használok a gépeimen, Windows már csak egy tartalék gépemen van. Talán eljön az a nap, amikor ott sem lesz már.
Ha valamit egy Windows alatt kell megcsinálnom, mindig iszonyúan idegesít. A Linux a szoftvertárolókból történő telepítéssel és a frissítések mikéntjével vett le a lábamról.
Nekem sok-sok éve nincs Windowsom és nem is hiányzik :)
Talán Win 98 volt az utolsó. Vagy 2000?
De hogy miért pontozták le az előző válaszom, azt sosem fogom megérteni :))
"kovpet"-nek...
Jó a kérdésed, hogy miért pontoznak le olyan válaszokat, amelyek adnak is valamit ehhez az oldalhoz... :-) ...talán azért mert úgy érzik, hogy vannak mások is ezen a bolygón, akik esetleg sokkal többet tudnak náluk... :-) ...nehezen viselik az igazságot! :-)
Röviden: ha azt érzik nagyképűsködsz, vagyha túlságosan igazad van, akkor lepontoznak! :-)
Én még soha nem pontoztam ezen az oldalon se le, se föl senkit... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!