Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem engedik meg?

Miért nem engedik meg?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék venni a saját pénzemből egy Gamer Számítógépet. Én raktam össze, viszont nem engedik meg. Azt mondják, hogy nem szabad egy gépbe áldozni 160 ezer Ft-ot. Van egy laptopom, Toshiba Satellite L500-1U2. Azthiszem 140.000Ft volt, de még a CS 1.6 is 20FPS-el megy. Azt mondják, hogy nagyon szarul tanulok. Átlagom 4,3 7-be járok. A pénzem már szinte megvan rá, 2 éve gyűjtögetem. Húsvét, ünnepek, stb.. De ha mást akarnék pl. XboX-ot azt is megtiltják, mert nem költhetem el a saját pénzem. (Ők szabják meg, mit vehetek belőle) Már panaszkodtam is, odaadtam nekik hogy akkor minek nekem pénz, ha nem költhetem el, és akkor költsék el ők? Segítsetek!

2014. márc. 5. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy vannak vele, ha meglesz az új gép akkor a 4,3-as átlag hirtelen lecsökken 2,3-ra. Mondjuk az elég érdekes, hogy az általad összegubázott pénzt nem arra költheted amire akarod.
2014. márc. 5. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Így is sokat gépezek, de mégse rontom le. De azért köszi a választ!:)
2014. márc. 5. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég gáz szerintem, hogy nem költheted el a SAJÁT pénzedet amire szeretnéd. Én 1,5 év alatt gyűjtöttem 80 000 FT-ot és ebből is össze tudtam rakni egy normális pc-t (ház,vinyó,dvd író volt már). Nekem úgy vannak vele, hogy arra költöm a pénzem amire akarom. Egyébként akkor kérdezd meg, hogy mire "kéne" költeni azt a pénzt, mert annak hogy csak úgy van semmi értelme.
2014. márc. 5. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt mondják, ha nagyobb leszek, majd a lakásomba tudok bútort venni.. Na most, előre minek vegyem meg a bútort, ha még nincs lakásom? Meg hogy majd az esküvőre talán jó lenne az a pénz. És én meg azt mondtam nekik, hogy: Addig még úgyis elég pénzem össze fog gyűlni. Erre Apám jól bepöccent. Amikor az MGP rolleremet vettem, 8 hónap győzködés kellett hozzá, hogy megengedjék. És azt is a saját pénzemből vettem. És ha megkérdezem az osztálytársaimat, hogy nekik a szülei megengedik-e, hogy azt vegyenek a pénzükből amit akarnak, azt mondják, megengedik. És ez azóta megy, mióta pénzem van...
2014. márc. 6. 19:24
 5/5 anonim válasza:
Dettó ugyanaz csak én 50 ért szeretnék egy gépet venni...
2015. júl. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!