Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a szülei nem...

Mit tegyek, ha a szülei nem engedik, hogy fps-t játszak?

Figyelt kérdés

12/F

Igen. Nos eddig itthon nem sokkal próbálkoztam: ez a tf2. Ezt is alig engedték meg.

Barátaimnál: CS, BF3/4, L4D2, BL2, COD Black Ops II/I. Azt hiszem ennyi. Itthon már az Loadout játékot se merem megkérdezni. Azt is csak sunyiba játszom. (hazaérek, házit írok aztán 5-ig nincs itt senki.) Azt állítják: "Ha sok ilyen játékot játszol, akkor túlságosan beleéled magad a játékba és a való életbe is ezt fogod csinálni!"

Igaz, nem mondom hogy nem lenne raj kinyírkálni az életben egymást, újraéledni, és megin nyírkáni egymást, de azér az agyam nem szállt el. Mit lehet ilyenkor tenni? És ha valaki tud a Loadout nevű játékhoz korhatárt az írja!

2014. febr. 14. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Igazuk van a szüleidnek.
2014. febr. 14. 21:04
 2/9 Martinbh ***** válasza:
Cs velem is pont ugyan ez volt.nekem is ezt mondták.aztán 9.szülinapom után azt mondták játszhatok ilyeneket.Várd sztem a szülinapod pl 11 vagy 12 én 11 vok
2014. febr. 15. 19:00
 3/9 Martinbh ***** válasza:
asszem 18 as a loadout talán a leszaakadó fej láb vér miatt de nekem nem probléma talán koncentrálj a tanulásra nekem is ez volt a kulcs
2014. febr. 15. 19:02
 4/9 Martinbh ***** válasza:
100%
szerintem mert ilyeneket játszol attól még nem leszel sorozatgyilkos.
2014. febr. 15. 19:04
 5/9 Martinbh ***** válasza:
100%
vagy játssz tps-t
2014. febr. 15. 19:05
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintem se lehet ilyen játékoktól tömeggyilkos
2014. febr. 15. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem játsz akármijen játékal sunyiba és azt csinalsz amit akarsz! :D
2014. febr. 22. 19:55
 8/9 anonim válasza:
100%
Én hallod 5 évesen már GTA-ztam! Igaz az nem FPS játék de keményebb náluk! Amúgy én is annyi vagyok és a Dead Islandet is megengedik! Féltenek biztos hogy sorozatgyilkos leszel! Aha. Pedig inkább felkészít arra ha esetleg háború lesz :D Tehát játssz titokban velük vagy nézz bociszemekkel a szüleidre, hátha megengedik XD
2014. márc. 9. 18:08
 9/9 anonim válasza:
Úristen! Ti itt hány évesek vagytok? Azt itt +18-as játékokkal játszotok. Nem csoda, hogy mostanság olyan elmebetegek sokan.
2014. szept. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!