Xbox 360-at vagy ps3-at lenne meg erdemesebb venni? Vagy esetleg gyujtseg egy ps4-re
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 07:23
1/9 Tengor válasza:
Ha még egyikkel sem játszottál, akkor simán jó egy régebbi konzol. Nézd meg az exkluzív címeket, hogy melyik jön be jobban és az alapján válassz!
Ha menőzni kell, meg elmondani, hogy neked konzolod van, akkor csak a PS4 jöhet szóba.
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig pc-s voltam vqgyok csak ugy dontottem vewzek egy konzolt is csak nemtom eldonteni hogy melyilet lenne erdemesebb anno ps1-em volt
2014. márc. 4. 07:48
3/9 anonim válasza:
xbox 360 flash-rgh ingyen játék csúnyább grafika de tűrhető. ps4 pc szintű grafika jól optimalizált drága játékok ennyi
4/9 A kérdező kommentje:
Es a ps3?
2014. márc. 4. 08:13
5/9 anonim válasza:
PS 3-mat csak ajánlani tudom! Szinte minden fórumon azt ajánlják.
6/9 anonim válasza:
ps3 picit kevesebb fps esetenként 2-3-4 . van rá szintén flash de nagyon ritka ilyent találni .. illetve olyan helyet ahol tudják flashelni.. exklúziv játék ps3-xox 360-nál is van ami az egyikre meg jelenik a másikra nem. én az xbox 360 at javaslom nekem is volt tetszett
7/9 anonim válasza:
Hát ps3 mind hardverekben jó és van benne bluray olvasó is. Ráadásul nem kell hozzá "LÁJV" hanem csak Egy Wifi kapcsolat.
És ugye az xbox 360-nál nagyon sok a 3ledes hiba. De ez csak a 2009-es kiadások ra jellemző és előtte lévőkhöz.
Ps3-nal is van ilyen de nagyon sokkal kevesebb esetben.
Viszont az télleg igaz hogy "Chip"-el ni Nem igen lehet. Szóval "másolt" CD-ket el is felejtheted.
De egyértelműen PS3-at ajánlom.
8/9 anonim válasza:
Ja És az h*lyeség hogy kevesebb az FPS benne... Hiszen hardverekben is oda veri az xbox 360-at.
9/9 A kérdező kommentje:
Ps3-nal az fps tenyleg kevesebb
2014. márc. 12. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!