Melyik oprendszert lenne érdemesebb használnom? Egy új világba csöppentem
Figyelt kérdés
sziasztok most volt nagyfelújításon esett át a konfigom, ami új oprendszert is hozott. az előző kb 3-3,5 éves konfig volt, és én leragadtam a windows xpnél utána következőket mégcsak nem is láttam nemhoyg használtam volna. most egy 8 került fel rá dehát gondolhatjátok egy 2007es xp után mikor megláttam csak néztem hogy mi ez. komolyan szinte ősembernek érzem magam 23 évesen. csomó minden alapvető dolgot nem találok pl. vicces egy szitu. windows 7et már láttam kinézetre, az jobban hasonlít xpre, és nem tudom mi a mai átlagfelhasználók véleménye, érdemesebb lenne újrahúzni az oprendszert erre vagy ha már van 8 maradjon ez fenn?2013. nov. 27. 14:42
1/4 Csxeba válasza:
Linux teljesen elvetve?
Windows 7-et használd, az elég stabil. 8 nekem nem igazán jött be, túl sok az "újító gondolat". Olyan tablet szaga lesz tőle a gépednek.
2/4 Trafó Lászlo válasza:
milyen géped van? én win7 párti vagyok
3/4 anonim válasza:
Ha játszol, akkor win7 64 bit, ez a legstabilabb és mindenhez jó a driver. Ha inkább film, facebook, excel, stb, akkor windows 8 64 bit, ha pedig csak net és film, akkor linux.
4/4 Csxeba válasza:
Akkor használj Linuxot, ha nem akarsz komolyabb játékokkal játszani. Steam elvileg már van Debian Linux-ra, Minecraft is megy rajta, de egy komoly windowsos játék nem fut el. Bár elvileg Mac-re kijönnek ezek a játékok is és elvileg azoknak jó részét átportolják Debian-ra is.
Szóval Debiant tudom ajánlani, mint Linuxot. Microsoft Office-t is lehet futtatni rajta egy Wine nevű windows emulátor segítségével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!