Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ment el egyik napról a...

Anita_palija kérdése:

Miért ment el egyik napról a másikra az internet a gépemből?

Figyelt kérdés

Az eszközkezelőben találtam szerintem némi hiányosságot, és printeltem, itt a kép:

[link]

Nem kéne még itt lennie valaminek a hálózati kártyáknál? És mi hiányzik, ha jó a meglátásom és honnan tudom letölteni?

2014. márc. 3. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Az úgy elég, csak egy hálókártya (hálózati adapter) kell.

Inkább a start menű - beállítások - hálózati kapcsolatokat nézd át, hogy jók-e a beállítások.

2014. márc. 3. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom milyen hibát keressek..egyébként xp. már nem egy dlgot kipróbáltam amit mondtak leírtak. találtam erről a témáról de semmi nem jó. esetleg nem csúszhatott szét valami szerkezet a gépben? vagy a net kábel tört meg? mondjuk világít a kábel vége szal.. Az a helyzet hogy barátnőm gépe egyébként, és nincs is előttem csak ha ott vagyok. Annyira pedig nem igazán értek hozzá hogy mi lehet a baj, vagy hogy mit állítsak át, ezért lenne jó pár konkrét dolog amit meg kéne néznem.
2014. márc. 4. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolom nincs router, hanem egyből a gépbe megy a kábel a falból.

Próbálj guglival így keresni: windows pppoe beállítás

2014. márc. 4. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
routher-en keresztül jön a kábel.
2014. márc. 8. 12:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőt ha megnyitom és azon belül rámegyek a "Hálózat"-ra, azt írja hogy nem található aktív hálózati adapter..Ez is adhat tippet esetleg mi a baj, de én nem tudok rájönni :/
2014. márc. 11. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Router jó? Lehet, hogy azzal van gond.
2014. márc. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!