Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet a Norton Internet...

Alexandra020 kérdése:

Lehet a Norton Internet Security-hez ingyenes termékkulcsot megadni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, a gépemen ez a vírusirtó van, de lejárt a szerződés, és a megújítás 49,99 Euró. Ehhez, mint más vírusirtókhoz, nem lehet a neten keresni ingyenes termékkulcsot? Vagyis kerestem, nem találtam. Mit csináljak vele? Most töröljem le a programot, és töltsek le mást? Bocsi, nem vagyok egy számítógépzseni, ne nézzetek hülyének. Köszi a válaszokat!
2014. febr. 26. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet találni az interneten is olyat amivel tudod tovább ingyen használni csak a crackelt verziót kell keresned, de mivel nem nagyon értesz a számítógéphez ezért nem nagyon ajánlom azt hogy szenvedj a keressésel és azzal hogy megcrackeld, használd a Nod32-t az is ingyenes az első honapban, vagy szinte bármely másik virusirtó.
2014. febr. 26. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igaz, nem nagyon szeretném crack-elni, mert új a gépem, nem akarom ilyenekkel "tönkretenni". Windows 8.1 van rajta, mindegy milyen Nod-ot keresek hozzá? Ahhoz azért könnyebb ingyenes termékkulcsot keresni, ha lejár a próbaidő, úgy vettem észre.
2014. febr. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!