Tablet probléma?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni. Szóval: van egy MyAudio Tabletseries 7 704GD típusjelű táblagépemen. Néhány órája vissza raktam a gyári beállításokra. Azóta lényegében használhatatlan. Eddig gond nem volt vele. Nem engedi hogy hozzá adjam az e-mail címem (g-mail). Miután beírom a jelszót rákattintok a továbbra és ezt írja ki: Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Ez lenne a kisebb gond. A másik gond: rákapcsolódok a wifi hálózatra. Alkalmazásokat sikerül letölteni,de ha be szeretnék lépni a Facebook Messengerbe akkor ezt írja ki: Ellenőrizd az internetkapcsolatot,majd próbáld meg újra. Google-ba tudok keresni,találatokat ad is be,de ha Facebook-ba szeretnék bejelentkezni akkor be sem tölti az oldalt és kiírja hogy: A kiszolgáló biztonsági tanusítványa nem érvényes. Tudom,hogy rossz kategória,és elég össze-vissza lett a fogalmazás,de kérem aki tud segítsen! Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném,ha kapnék érdemes választ.2014. márc. 2. 00:48
1/7 anonim válasza:
májaudiótól ne várj sokat...szerintem dobd ki, és vegyél egy normális tabot
2/7 anonim válasza:
Ecetbe mártott kalapáccsal gyorsan orvosolható a probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
#1: ajándékba kaptam nem én vásároltam
#2: -.-"
2014. márc. 2. 13:57
4/7 anonim válasza:
Dátum, idő, időzóna megfelelően be van állítva?
Beállítások - dátum idő menüpontban ellenőrizd. Dátum, idő legyen automatikus, időzóna legyen manuális s értelemszerűen cet+1 (mondjuk Brüsszel).
5/7 A kérdező kommentje:
#4: egy Isten vagy ^^ :D e-mail jó lett remélem minden más is működni fog. Köszönöm az értelmes választ és a segítséget! :)
2014. márc. 2. 15:27
7/7 anonim válasza:
Na jó, én azért azt gondoltam hogy ez alap... :) Egyébként ez asztali számítógépnél is ugyanígy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!