Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Túlságosan válogatós vagyok, mind a barátokra, mind a lányokra, és emiatt kevés barátom van, barátnőm pedig már lassan másfél éve nincs. Akik eddig voltak barátnőim, azokkal teljesen egy hullámhosszon voltam mindig, és valahogy nem tudnám elképzelni, hogy csak úgy összejöjjek valakivel, csak azért, hogy ne legyek magányos, pedig már lett volna rá lehetőségem, hogy csajom legyen, de nem éreztem azt, hogy ő kell nekem. Ugyanez van azokkal az emberekkel is, akiket mondjuk butának vagy bunkónak tartok, hogy emiatt nem is vágyom a társaságukra sem. Nagyon rossz érzés, és tényleg szeretnék rajta változtatni, de nem biztos, hogy szívből jönne. Szerintetek is velem van baj vagy csak rossz közegben mozgok? Tényleg nem tudom eldönteni, mert már volt, hogy az ellenkezőjét is tapasztaltam, de akkor még más körökben mozogtam, másabb életem volt, mint amiben most vagyok.2014. febr. 26. 02:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem felesleges olyanokkal barátkozni, akiket nem kedvelsz. Légy egy kicsit nyitottabb, de egyébként többet ér egy igaz barát, mint száz olyan, akik csak jobb híján vannak. Esetleg járj olyan közösségbe, amit jobban magadénak érzel.
3/4 anonim válasza:
Ezzel sztem minden normalis ember igy van. NUgi nem veled van a gond.:)
4/4 anonim válasza:
jó dolog, ha nyitott vagy, és szívesen ismerkedsz emberekkel, de mind a barátságokban, mind a párkapcsolatokban fordítva kéne gondolkozni, mint ahogy manapság divatos. nem azért "keresünk" barátokat és társat, hogy legyen. Hanem megismerkedünk valakivel, szimpatikus lesz, találkozgatunk vele, és barátok leszünk, vagy beleszeretünk. Nem akaratból kell gyűjteni magad köré az embereket. Olyanokkal töltsd az időd, akiket szeretsz, és akik fontosak számodra. Ami pedig a párkapcsolatokat illeti, szerintem azzal legyél együtt, akibe szerelmes vagy, igazi, egész életre szóló társat keress, ne pedig valakit, akivel össze tudsz jönni.Szóval ha rögtön nem találod meg ne aggódj, de szerintem hosszú távra érdemes tervezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!