Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baj a billentyűzetemmel?

Mi a baj a billentyűzetemmel?

Figyelt kérdés

Már többször előjött ez a probléma, de eddig mindig jó lett utána, viszont most nem akar már megjavulni, és ezeket csinálja:

c betű= xc v. cx

d= sd v. ds

3= 23 v. 32

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 28. 18:18
 1/7 Tengor ***** válasza:
Összetapadhatott a fólia. Megpróbálhatod szétszedni, kitisztítani, de egy új bill. vásárlása általában járhatóbb út.
2014. febr. 28. 20:14
 2/7 anonim válasza:
Régebben nekem is produkálta ezt hogy ha lenyomok egy betűt két betűt ír ki. Na már most én találtam egy megoldást nekem bevált nem tudom hogy neked működni fog-e. Start menü > a keresőbe beírod: Billentyűzet > aztán Ismétlési sebesség vagy micsoda és azt húzd lejjeb. Ha még ezután sem jó akkor húzd teljesen le ezután már talán működnie kellene. Viszont ezzel az a probléma hogy ha mondjuk lenyomva tartasz egy betűt akkor lassaban fog ismélődeni. Én mondjuk azt csináltam hogy lehúztam teljesen aztán helyrejött és egy idő után vissza felhúztam és teljesen helyrejött. Ha meg pedig ezútán is csinálja akkor a billentyűzettel lesz a probléma.
2014. márc. 1. 06:32
 3/7 anonim válasza:
Második vagyok, bocs a hibákért =) Szóval nem kell még az ismétlési sebességet is külön kikeresned, csak a billentyűzetre kattints rá és ott kell huzigálni =)
2014. márc. 1. 06:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem műkösdik!

Valami egyéb ötlet?

2014. márc. 1. 19:09
 5/7 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom, mert én itt találtam ezt: [link] Esetleg megpróbálhatod kitisztítani egy kicsit hátha segít. Vagy nem öntöttél rá véletlenül vizet?
2014. márc. 1. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam a szobámban ennise meg innise
2014. márc. 2. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Huu még szerencse hogy értek az ilyen dolgokhoz sikerült megjavítanom

Csak az E betüt nehezebb lenyomni!

2014. márc. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!