Ppt előadást hogyan tudok word-be átmenteni, hogy egy oldalra több dia ráférjen, és eredeti állapotában megmaradjon?
Figyelt kérdés
Mentés másként-alapján csak vázlatként tudom menteni, és gy az esetlegesen az előadás anyagában lévő ábrák eltűnnek :(
Arra nincs időm,hogy egyesével átmásoljam.
2014. febr. 28. 14:41
1/5 anonim válasza:
Hát egyáltalán miért kell átmásolni? Azért nem hiába külön programok, nem lehet szerintem úgy tenni, mint amikor főzünk és keverjük a dolgokat,hogy együtt finom legyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Mert szeretném mondjuk kinyomtatni, viszont azért 127 diát nem nyomtatnék ki 127 oldalra :(
2014. febr. 28. 17:12
3/5 anonim válasza:
De ha beállítod akkor 4 is vagy több kifér egy A4-es lapra. A dia méreteit be lehet állítani,hogy ráférjen a lapra 4-6-8 dia is, persze minél több,annál kisebb lesz.
4/5 Lajos54 válasza:
A nyomtatáshoz felesleges átmásolni. A PowerPointban megnyitod a prezentációt, majd rákattintasz a menüsorban a Fájl-ra, onnét kiválasztod a nyomtatást. Ezután beállíthatod a nyomtatás formáját. Ha az "Emlékeztetők" nyomtatását választod, beállíthatod, hány diát nyomjon egy lapra (1-9). Gondosan nézd át a beállítási lehetőségeket, sok dolgot tudsz szabályozni.
A tényleges nyomtatás előtt érdemes megnézni a nyomtatási képet, hogy ne pazarold feleslegesen a papírt és a tintát, ha mégsem felelne meg neked úgy, amit kiválasztottál.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben megtaláltam én is :)
2014. márc. 1. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!