Miért csinálja ezt a gép?
Sziasztok, nem rég kb 1 hónapja vettem egy vadonatúj gépet garancia is van rá minden alkatrészre és felraktam rá eredeti windows 8.1-et. Az a problémám hogyha huzamosabb ideig nincs bekapcsolva a gép akkor első inditáskor állandóan kékhalálozik, utána újraindul és semmi próbléma. Múlt hét pénteken (febr. 21) visszavittem garanciára és elmondtam mit produkál és szerdán (febr. 26) hazahoztam mert azt mondták nincs semmi baja nálluk nem csinált ilyet pedig többször is tesztelték, esemény naplót néztem tényleg be volt sokszor kapcsolva meg leállítgatva, újraindítgatva hogy előcsalják a kékhalált az idő alatt amég ott volt, és külömböző tesztprogikat is futattatak de semmi hibára utalót nem találtak, vagyis elvileg a gépnek semmi baja. Annyit mondtak hogy valami amit rácsatlakoztatok az zavarhatja meg. Nos jelenleg a Gépre van kötve egy ps2-es billentyűzet és egy egér, egy Genius FaceCam 320 VGA aminek beépített mikrofonja van és egy jelneleg meg aúgy is általában kikapcsolt álapotú HP LaserJet 1020-as nyomtató, és egy Samsung SyncMaster 940N tipusú monitor. meg egy stereó Genius hangszoró. A net egy NETGEAR WGR614v6-os routerről jön. Már szinte mindent cserélgettem meg probáltam net nélkül elindítani (gépből lankábelt kihúztam) de mindig hozta a kékhalálozós formáját.
BIOS beállítások teljesen alapon vannak és az alaplaphoz a legújabb biost is fel húztam. A driverek is a legfrisebbek. Akinek van ötlete hogy melyik csatlakoztatott eszköz csinálja ezt az segítsen mert már a hajamat tépem lassan, mert nem értem mi ebben a logika hogy az üzletben semmi baja nincs mikor tesztelték, itt meg állandóan meghal.
ha lehet probalj egy win7-t felrakni ,ha nem akkor egy live linux cd-vel inditani
ha mindegyiknel jon a hiba ,akkor fizikai baja van
ha nem ,akkor egy megfelelo op.rendszer kell ,amelyiknel normalisan mukodik
Itt van egy AIDA64 teljeskörü riport a rendszerről:
dfiles(pont)eu/files/9zr1xz9im
és itt egy bluescreenview nevü progi jelentése a kékhalálokról:
dfiles(pont)eu/files/bzeqchlpb
Tudom így(dfiles(pont)eu) hülyén nézz ki de így engedte
akkor igazuk van a szervizeseknek ...
nyomozni kell ,hogy mit nem kell radugdosni
innen nehez lesz kitalalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!