Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 11 évesnek túlzás egy Iphone 5S?

11 évesnek túlzás egy Iphone 5S?

Figyelt kérdés

Csak mert nagyon tetszik neki fehér,aranyba!

És most találtam egyet olcsón Fehér arany színű ,64GB Zsír új és csak 210000ft ! Szerintetek megrendeljem neki ?

Névnapjára kapná !

2014. febr. 23. 18:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%
pics or didnt happen
2014. febr. 23. 21:14
 22/28 anonim válasza:
93%
"Csak" 210k,te neked az csak aprópénz vagy mi? Egyébként teljesen felesleges 11 évesnek iPhone-t venni,nem használná ki,de legfőképp könnyen ellopnák tőle. És ezt úgy mondom,hogy nemem i5-öm van,nagyon drágának találtam,de úgy éreztem érdemes megvenni,mert ki tudom használni,és nem azért van,hogy menőzzek vele,nem lesz attól senki sem értékesebb ember,hogy éppen milyen telefonja van. Még annyi,hogy én megdolgoztam érte!! Ha úgy érzed megérdemli,hát vedd,csak azt nem értem minek kellett a kérdést feltenni?! Pontozzatok le nyugodtan:PP
2014. febr. 24. 11:42
 23/28 anonim válasza:
100%
Nekem az a véleményem , hogy nem az ajándékok értékétől függ, hogy egy gyerekből lesz e valaki vagy sem! Ha normálisan neveled és követelsz is tőle adj meg neki mindent, DE szigorúan csak akkor, ha tudja értékelni, erre pedig meg kell tanítani a gyereket és igen, 11 évesen is meg lehet , sőt, ahogy iskolás lesz meg lehet .... Nem egy ilyen ismerősöm van, akik mindent megadnak a gyereknek, de követelnek is , szorgalmasan tanulnak és nem elkényeztetett gyerekek, tudják értékelni még azt is, ha szimplán az erdőbe viszed őket kirándulni , vagy csónakázni egy tóra és egy túró rudinak is tudnak örülni. Csak kérdés a hozzászólásaidból ítélve kérdező neked ez mennyire megy ?!
2014. febr. 26. 14:59
 24/28 anonim válasza:
szerintem nem túlzás
2015. jún. 16. 17:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Hadd találjam ki, csak nem 10 év körül vagy, és drága telefonod van?

2015. jún. 16. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Ponthogy nem túlzás, mivel egy 11 éves pont a legcsilivilibb játékokra van ráfüggve. Inkább a felnőttesebb korosztálynak felesleges, aki telefonként, messengerként meg youtube kliensként használja csak a telefonját. Nekik még az 5s is túlzás, a felét nem használják ki.
2015. jún. 16. 19:00
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés nem volt kamu akkor annak a gyereknek már iPhone 6 Plus ja van és 1-2 éven belül megkapja az iPhone 7 est is.
2015. jún. 16. 22:22
 28/28 anonim ***** válasza:

És mit kezd egy 11 éves a Sirivel? Vagy jegyzetel talán valamit? Biztos sokat telefonál vele.

Értem a logikád, de akkor a gyereknek nem telefon kell, hanem egy PlayStation Vita.

2015. jún. 17. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!