Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 11 évesnek túlzás egy Iphone 5S?

11 évesnek túlzás egy Iphone 5S?

Figyelt kérdés

Csak mert nagyon tetszik neki fehér,aranyba!

És most találtam egyet olcsón Fehér arany színű ,64GB Zsír új és csak 210000ft ! Szerintetek megrendeljem neki ?

Névnapjára kapná !

2014. febr. 23. 18:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan pontozz le mindenkit, de én csak reménykedek, hogy belegondolsz azokba a dolgokba, amit már többen mondtak. Bár nem értem, hogy miért raktad ki a kérdést, ha úgysem hallgatsz senkire.
2014. febr. 23. 19:32
 12/28 A kérdező kommentje:

Azok a BMW-k egy régi szar romhalmazok mind !

2008 alatti BMW-k mind egy fosok!

2014. febr. 23. 19:43
 13/28 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember e36-os vagy e30-as bmw-t alakít át drift autóvá, mert jól mennek, és jól is néznek ki, megjegyzem, némelyik 1980-as. Ha csak arra vennéd, hogy a gyerek vezetni tanuljon rajt, már többet szórakozna, mint azzal a telefonnal.
2014. febr. 23. 19:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyre inkább azt érzem, hogy te vagy az a 11 éves, mert egy felnőtt tud helyesen írni...
2014. febr. 23. 19:51
 15/28 anonim ***** válasza:

fehér -arany színben?

Ráadásul csak 210.000 Ft a zára?

Ne vedd meg neki, mindenkinek ilyen van, ez egyszerű konfekcióárú.

Ha rám hallgatsz ilyent veszel neki:

[link]

2014. febr. 23. 20:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt az erzesem, mikor elolvastam a kerdest. A kerdezo a 11 eves kis kolok, aki szeretne az almatelefont, bar csak a menosegi faktor miatt. De most akkor az a bajod, hogy nem tudtad kikonyorogni, vagy mit vered itt magad?
2014. febr. 23. 20:12
 17/28 A kérdező kommentje:

Csóró kutyák véleményét nem kérdeztem !

Sajnállak titeket hogy ilyen féltékenyek vagytok !

Majd te veszel a 11éves gyerekednek akk egy fos s3at!

Na cső

2014. febr. 23. 20:21
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

"Édes kis gyermekem.

Nagyon sajnáljuk anyáddal együtt, hogy nem tudjuk megvenni neked a hőn áhított telefont, de sajnos mi csak egyszerű közmunkások vagyunk, beláthatnád, hogy nem telik rá a keresetünkből.

De majd mikor nagy leszel és felnőtt, és már diplomával a kezedben jól keresel mint ügyvéd, jogász vagy politikus, akkor már te is megengedheted magadnak , hogy olyan telefont vegyél magadnak amit szeretnél.

Csókol örökké szerető: Apád"

2014. febr. 23. 20:33
 19/28 anonim ***** válasza:
Szóval így állunk, kedves kérdező. Oké. Nekem igaz, s3mam van, de van mellette egy laptopom és egy 400 ezres gépem. Tavaj vettünk egy csont új autót, emeletes házban élünk, 2 garázzsal. Van egy lakásom, amit bérbe adok, van egy telkem egy hatalmas műhelycsarnokkal, amit szintén bérbe adok. Na ki a csóró te okos?
2014. febr. 23. 20:43
 20/28 A kérdező kommentje:

Emeletes házam nekem is van nagy dolog...

Milyen kocsit vettél Trabit??

Most te már nagyon menő gyerek vagy :Ddddddddd

2014. febr. 23. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!