Szitac12 kérdése:

Processzor tuning?

Figyelt kérdés

a proci és a lapom adatai:

asus p5nd2 se

intel core 2 duo e2200 2200 mhz

ja és még annyi hol tudom azt beállitani hogy alaphejzetbe ne 1100 mhz fusson

2014. febr. 21. 22:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
a proci hütést alapból lecseréltem amikor vettem
2014. febr. 22. 00:24
 12/22 anonim ***** válasza:
de fogd már fel ez nem tuning proci ! ma kb ér 2 ezer forintot az alaplapod 1000 forintot !! nincs értelme húzni .
2014. febr. 22. 00:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves 40 %-os.

Ha elolvasnád a kérdező fő kérdésének legalsó részét is, akkor talán visszavennél és rájönnél , itt most nem tuningról van szó. Arról van szó, hogy az E2200 -as procija, aminek alapból 2200 Mhz-n kellene futnia ,csak 1100 MHz-en dolgozik.

Kérlek mondd el neki miért van ez, hiszen te úgy látszik jobban tudod.

[link]

iu.i.

Processzor órajelre vonatkozó energia takarékossági hülyeségeket BIOS-ban nem fogadok el.

2014. febr. 22. 00:51
 14/22 anonim ***** válasza:

Még valami.

Még hogy a Core 2 duo és a Dual Core procik anno nem voltak tuning procik!

Nézd csak itt első lépésre 2750-re húzták:

[link]

Aztán mentek feljebb...

2014. febr. 22. 00:54
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

1 . kérdezett a tuning iránt is érdeklődőt 2. azért megy csak ennyin a proci mert valószínűleg ha nem játszik és mondjuk a böngészőt használja akkor csak 50 % osan teker kb a cpu ez természetes .

nem tudom mért kell le sírni -.-

2014. febr. 22. 00:56
 16/22 anonim ***** válasza:
de az alaplaptól is függ mennyit lehet rá húzni én 2600 ot írtam mert az alaplap elég gagyi és lehet csak annyit bír illetve ez proci példánytól is függ hogy mennyi feszen mennyit visz. amúgy már tudom ki vagy aki mindig azt állítja másnak vegyen haswell procit gxx meg i3xx szériákat mert azok erősebbek meg jobbak a mai játékokban mint pl az fx 6300 ami játékokban 2x er jobban teljesít végül is..
2014. febr. 22. 00:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Hahó! Ébresztő!

Már a BIOS-ban 1100-en megy neki!

Értem én mit mondasz és hajtogatsz már válaszokon át, hogy ha a Windows alatt ha nem nyúl semmihez , akkor lejjebb megy a proci órajel, játék, filmkonvertálás stb .. alatt pedig teker maximumon, de neki 1100 MHz a maximum!

2014. febr. 22. 01:01
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"a proci és a lapom adatai:

asus p5nd2 se

intel core 2 duo e2200 2200 mhz

ja és még annyi hol tudom azt beállitani hogy alaphejzetbe ne 1100 mhz fusson" számomra ebből nem derült ki hogy feladatkezelőben vagy bármi féle programal nézte e a cpu használatot hogy ennyin megy vagy esetleg a biosban is ennyit ír . mert ez nekem így nem világos én azt vettem le infó hiányában hogy alap terhelés esetén amikor be kapcsolja akkor megy neki 1100 mhz-t.

2014. febr. 22. 01:05
 19/22 anonim ***** válasza:
viszont olyannal már találkoztam hogy lg775 ős volt a lapom vettem bele egy core 2 duo e 7500 procit és csak 2.0 ghz-en ment akkoriban még nem tudtam de később rá jöttem hogy bios update vagy csak annyira régi volt a lapom chipsete hogy annyin tudta kezelni húzni meg stabilan csak annyira ment fel mint az eredeti óra jele :S szval nála fel merülhet egy ilyen meg kellene nézni a support listát az alaplapról
2014. febr. 22. 01:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Adott a kérdés!

A gépet amikor bekapcsolod mi tárul a szemed elé?

Egy alaplap logó nagy ASUS felirattal

vagy

a POST fehér betűi fekete alapon ami kiírja a vga , ram mennyiséget, CPU tipusát és Aktuális órajelét!

Valamint hol ,vagy mivel nézed a proci órajelét?

BIOS-ban a POST alatt?

vagy Windows alól Eszközkezelő, hardver fülön? vagy AIDA, CPU-Z programmal?

(Nekem az első amit megnézek egy gép indulásakor az a POST, és ez belém-ivódott , természetesnek veszem)

2014. febr. 22. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!