Processzor tuning?
a proci és a lapom adatai:
asus p5nd2 se
intel core 2 duo e2200 2200 mhz
ja és még annyi hol tudom azt beállitani hogy alaphejzetbe ne 1100 mhz fusson
Kedves 40 %-os.
Ha elolvasnád a kérdező fő kérdésének legalsó részét is, akkor talán visszavennél és rájönnél , itt most nem tuningról van szó. Arról van szó, hogy az E2200 -as procija, aminek alapból 2200 Mhz-n kellene futnia ,csak 1100 MHz-en dolgozik.
Kérlek mondd el neki miért van ez, hiszen te úgy látszik jobban tudod.
iu.i.
Processzor órajelre vonatkozó energia takarékossági hülyeségeket BIOS-ban nem fogadok el.
Még valami.
Még hogy a Core 2 duo és a Dual Core procik anno nem voltak tuning procik!
Nézd csak itt első lépésre 2750-re húzták:
Aztán mentek feljebb...
1 . kérdezett a tuning iránt is érdeklődőt 2. azért megy csak ennyin a proci mert valószínűleg ha nem játszik és mondjuk a böngészőt használja akkor csak 50 % osan teker kb a cpu ez természetes .
nem tudom mért kell le sírni -.-
Hahó! Ébresztő!
Már a BIOS-ban 1100-en megy neki!
Értem én mit mondasz és hajtogatsz már válaszokon át, hogy ha a Windows alatt ha nem nyúl semmihez , akkor lejjebb megy a proci órajel, játék, filmkonvertálás stb .. alatt pedig teker maximumon, de neki 1100 MHz a maximum!
"a proci és a lapom adatai:
asus p5nd2 se
intel core 2 duo e2200 2200 mhz
ja és még annyi hol tudom azt beállitani hogy alaphejzetbe ne 1100 mhz fusson" számomra ebből nem derült ki hogy feladatkezelőben vagy bármi féle programal nézte e a cpu használatot hogy ennyin megy vagy esetleg a biosban is ennyit ír . mert ez nekem így nem világos én azt vettem le infó hiányában hogy alap terhelés esetén amikor be kapcsolja akkor megy neki 1100 mhz-t.
Kedves kérdező! Adott a kérdés!
A gépet amikor bekapcsolod mi tárul a szemed elé?
Egy alaplap logó nagy ASUS felirattal
vagy
a POST fehér betűi fekete alapon ami kiírja a vga , ram mennyiséget, CPU tipusát és Aktuális órajelét!
Valamint hol ,vagy mivel nézed a proci órajelét?
BIOS-ban a POST alatt?
vagy Windows alól Eszközkezelő, hardver fülön? vagy AIDA, CPU-Z programmal?
(Nekem az első amit megnézek egy gép indulásakor az a POST, és ez belém-ivódott , természetesnek veszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!