Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi az az 500 Mb?

Mennyi az az 500 Mb?

Figyelt kérdés
Egy mobiltelefonos előfizetés díjcsomagjában 500 Mb.-os adatforgalom szerepel. Ez mennyi ? Ha pl. a mobiltelefonon keresztül kapcsolódok a tablet-tel az internetre (nem zenét letölteni, hanem csak szörfözni) naponta 1-2 órát, az kb mennyi Mb. lenne ?

2014. febr. 21. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Tartalomfüggő. Pl képekkel már hamar lefogy. Mondjuk egy egy oldal betöltés 0,5-akár 4-5mb is lehet. Am gyakorizni elég. :D de am ha elfogy csak lassulni szokott a net, de azzal is bejön minden. Szal napi 20-100mb ig simán lefogyaszthatsz az 500ból is.
2014. febr. 21. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Legalább ne beszélnél hülyeséget.

500MB édeskevés egy hónapra még ha csak napi 5-10 percet is szándékozol a neten tölteni, persze tartalom függő. Azt pedig érdeklődd meg hogy mivan ha lejár az adarforgalom? Nekem volt olyan hogy lassították a hónap végéig. az a jobb eset, de volt olyan is hogy teljesen megvonták és + költséget is kellett fizessek mert volt egy kis - ba menés is.

2014. febr. 21. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kevés ha olyan tartalmat nyit meg. Gyakorira elég. Tudom, mert csak mobilról vagyok itt.
2014. febr. 21. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!