Ha valaki az én nevemben rendel valamit a netről akkor ki lehet deríteni honnan vag yki adta le a rendelést?
Csak ha számítógépről rendeltek akkor tudják lenyomozni, vagy tabletről telóról is ha rendelték le lehet nyomozni?/ip cím miatt kérdezem/
Valami szemét iderendelt nekem sok haszontalan dolgot nagy összegben....
Ne privátba!
"szia
kösz a választ!
naja,hiába van meg az ip cím hogyan bizonyitm h ő rendelt?!?!nem?mondhatja h én kértem rendelje meg vagy előzményeket kitörli akkor hogyan tudja akárki is bizonyítani h igenis Ő volt az?!?!meg ha telóról tabletről rendelt azt eldughatja vagy mittóm én akkor mit tudnak kezdeni vele?!?!?de amugy ip cim alapján le tudnak konkrét város utcát nyomozni?
a cég fog feljelentést tenni vagy nekem kell?nem vettem át a terméket mert 36ezer lett volna és nem én rendeltem!
köszi a segitséget..."
Mint írtam a rendőrség kérheti ki az adatokat a szolgáltatótól. A szolgáltató tudja azt, hogy az IP az adott pillanatban kinél volt kinn. Tehát 2013. február 30-án 10:02-től 16:31-ig Gipsz Jakab előfizetőnél volt az IP cím és ennyi.
Ilyenkor legfeljebb az előfizetőt veheti elő a rendőrség. Onnantól, hogy Gipsz Jakab vagy a vele együtt élő fia rendelte a cuccot, vagy esetleg egy idegen, aki épp arra járt és rácsatlakozott a wifis telefonjával azt már nem lehet bizonyítani. Hogy ilyenkor Jakabot megbüntetik-e azt nem tudom, gondolom a körülmények függvénye.
nem fizettem ki visszaküldettem
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!