Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lassú a laptopom, mit csináljak?

Lassú a laptopom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap raktam újra a Windows-t(8.1), a laptop nagyjából fél éves. Avast van rajta. Ha valami nagyobb programot telepítek (pl.: office 2013), akkor még internetezni se tudok, mert nem válaszol.
2014. febr. 16. 15:31
 1/5 Tengor ***** válasza:

Paprikás krumplit, mert az szeretem!

Komolyabban: milyen laptopról is beszélünk?

2014. febr. 16. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Samsung NP270E5V-X01
2014. febr. 16. 15:35
 3/5 soccerway ***** válasza:
Telepítés terheli a gépet mert lassú a merevlemez,eközben nem kell mást csinálni rajta.
2014. febr. 16. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy program telepítése közben ne használd másra gépet. Nem tudom honnan veszi mindenki, hogyha egy laptop új, akkor az már rögtön csúcskategóriás és semmitől se tud befagyni. És a drivereket rakd föl mindenhez, az is okozhat fagyást. És ne szemeteld tele minden szarral a géped, mert belassul tőle (ahány program, annyi háttérben futó frissítéskereső folyamat, ami csak zabálja a processzort és memóriát). És ha nincs 4 gb ramod, ne rakj fel 64 bites win8-at, mert csak lassabb lesz tőle a gép.
2014. febr. 16. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon csináltam semmi mást rajta telepítés közben(nem mintha nem szerettem volna..), és így is másfél óra volt mire felrakta. Nem várom el, hogy minden menjen rajta, de állandóan fagyogat, lassú, nem csak akkor ha telepítek, de pár másodperc és újra jó. A driver-ek elvileg naprakészek. Nem sok programot raktam még rá, csak a nagyon alapokat. 6 GB ram van benne.
2014. febr. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!