Hogyan írjam dvd-re a windows 7-et?
Figyelt kérdés
újra szeretném telepíteni a gépemet és biosból futtatni a dvd-t.2014. febr. 15. 12:31
1/14 Tengor válasza:
Amikor megvetted nem kaptál a kulcs mellé lemezt? Lehet, hogy kiesett a szállításkor, menj vissza és adni fognak egy másikat!
3/14 A kérdező kommentje:
mi lenne ha kapnék értelmes választ?:o
2014. febr. 15. 12:55
4/14 Tengor válasza:
Akkor hozzásegítenénk egy bűncselekmény elkövetéséhez.
5/14 anonim válasza:
Az nem bűncselekmény.Egészen más kategória.
6/14 anonim válasza:
tengor akkor te még nem láttál eredeti windowst isoban?
egyébként a microsoft csinált is ilyen programot hogy rá lehessen írni
7/14 Tengor válasza:
#6, láttam. MSDNAA-ról én is úgy szedtem le. Őszintén, szerinted original oprendszert akar kiírni?
8/14 anonim válasza:
nem mondta honnan szedte le. Lehet msdnaa, msdn, technet bárhonnan ahol eredeti.
9/14 Tengor válasza:
#5, milyen kategória? Fejtsd ki kérlek!
10/14 anonim válasza:
Szoftverlicencelési módok határozzák meg.Hogy polgárjogi törvényt sért vagy büntetőjogi szabálysértés.Szerző jogokat sért meg.Itt nem terjesztésről,hamisításról,kereskedelemről van szó.Akik agyonvernek lapáttal egy 11 éves kisgyereket az a bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!