Üdv! Összeraktam egy gépet, de nem múködik. Valakinek van ötlete miért?
Köszönöm szépen a válaszodat!
Az a baj, hogy ez az első gép amit én rakok össze és még nem értek annyira hozzá. Nincs valami ötleted mi lehet a baj?(tudom nem sok információ van megadva) Elméletben, ha valamit rossz helyre kötöttem volna vagy ilyesmi, akkor nem is indulna el a gép, nem?
Processzor: FX4130
Táp:Chieftec Smart series GPS-700AB
És ha tényleg mindent jól kötöttem be(amit leellelőrzök mégegyszer inkább), akkor hogy lehetne ezt megoldani?
jah hogy R2.0-ás... az télleg támogatja mindet alapból...
akkor nincs mese vagy valmait rosszul raktál össze vagy valmeik cucc gyári hibás... ha rátudnál dugni egy speakert az alaplapra akk a csipogásokból okosabbak lennénk...
ha speakert sem tudsz szerezni akk ezeket tuom javasolni:
- csak az alaplap, táp, 1db ram, vga, 1 monitor legyen összekötve. minden más húzzál ki! pl: hdd bill egér.
- igy próbáld meg és ird meg h mi van...
hát ha többszöri átnáézéssel is jössz rá akknem tudhatod sehonnan h rosszul dugtad össze... maximum oldalakat tudok javasolni h nézd meg h kell öszerakni...
de visszatérve a problémára:
-ha van másik ramazzal is próbáld meg.
- ha azzal sem megy: másik vga-valkéne kipróbbálni vagy éppen a vga-t egy másik gépben.
- ha jó a vga akk már csak a proci/alaplap gyári hiba jöhet szóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!