Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Emulátorral működő játékhoz...

Emulátorral működő játékhoz kérhetnék segítséget?

Figyelt kérdés
Szeretnék letölteni egy régi játékot, de azt írja, csak emulátorral működne. Én nagyon nem vagyok járatos ilyesmiben, ezért nem tudom, hogy érdemes lenne-e letöltenem, mert nem biztos, hogy tudnám használni. Mit kell tennem ahhoz, hogy működjön?

2014. febr. 14. 13:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán el lehet ezt magyarázni olyannak, aki jóformán csak internetezésre használja a számítógépet?:)
2014. febr. 14. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Melyik játékhoz milyen emulátor?
2014. febr. 14. 13:57
 3/6 Tengor ***** válasza:

Emulátorokról: [link]

Mint a cikk is írja az emulátor egy progi, amivel le tudod játszani a másik típusú gépekre írt programokat, játékokat.

2014. febr. 14. 14:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Hupikék törpikék - Teletranszporttörp játékhoz kellene :)
2014. febr. 14. 14:21
 5/6 Tengor ***** válasza:

Ahhoz DosBoxra lesz szükséged. Valahol van egy külön leírás, hogy hogy kell megcsinálni, mert nem triviális az elindítása (viszont a leírással gyerekjáték)

Keress rá!

2014. febr. 14. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. febr. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!