HELP SÜRGŐS.. Önéletrajz? Ebben kérném a segítséget hogy tudom pdf be?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne hogy jegyzetekbe írtam meg az önéletrajzomat és felakartam tölteni egy állás oldalra de ott azt írja nem jó mert csak pdf fájl vagy doc lehet .2014. jan. 23. 11:58
1/6 A kérdező kommentje:
Meg van Microsoft Word azt kell megnyitni :))
2014. jan. 23. 12:03
2/6 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés?
Rakd vágólapra, illeszd be egy World dokumentumba, és mentsd el doc ként. Ha esetleg Office 2007 csomagod van, ott pdf-be is tudod menteni.
3/6 anonim válasza:
Az a biztos ha PDF-be mented, mert akkor fix lesz a formátum, nem csúszik szét az egész satöbbi.
4/6 A kérdező kommentje:
2 es közben rájöttem azért írtam :)
2014. jan. 23. 16:04
5/6 anonim válasza:
Ha még, nem késő, akkor szólok, hogy azért, egy fényképet (igazolványképet) is tegyél bele (jótanácsként írom).
6/6 A kérdező kommentje:
csatoltam hozzá fényképet :) De azért köszi ucsó :).
2014. jan. 24. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!