Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen headset jó az iPod...

Milyen headset jó az iPod Shuffehoz?

Figyelt kérdés

Pont most akartam megrendelni, de mindenképp a huszonezreset akarja megvetetni velem, ez meg drága nekem.

pl. ha vennék valami jobb minőségűt (nem 1500 Ft-osat..)

akkor azt felismerné vagy nem?

mert félek ha kiveszem a pipát, tehát nem rendelem meg azt a drágát, akkor egyáltalán nem küldenek hozzá és itt lesz headset nélkül..köszönöm a válaszokat, a segítséget megköszönöm és fel pontozom!

2014. febr. 13. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán érzékeli bármelyiket, ha ugyanaz a szabvány :)
2014. febr. 14. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán miből gondolod, hogy nincs hozzá headset??

Szerinted úgy adnak el egy mp3 lejátszót, hogy nincs hozzá headset??

Elég nevetséges lenne.

2014. febr. 14. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
az appleből kinézem ;)
2014. febr. 15. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Pedig van hozzá, egy zenelejátszó mellé meg FŐLEG raknak :D

Ha nem a legújabbat rendeled, akkor szerintem vegyél hozzá egy Apple EarPods fülest, amit alapból adnak a legújabb modellekhez, mert nagyon állatul szól a maga 8 ezres árához képest! :)

2014. febr. 15. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:

"az appleből kinézem"

Jól van gratulálok, ügyes vagy! Vagy inkább szánalmas ez a gondolkodás? Nem is tudom eldönteni.

2014. febr. 15. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ráadásul ott van a leírásban. De ugye az olyanok mint te nem gondolkodnak. Látszik, hogy fogalom nélkül írtad ki a kérdést. Le merem fogadni, hogy csak azért veszel apple terméket, hogy menőzzél vele.

[link]

"A doboz tartalma

iPod shuffle

Apple fülhallgató

iPod shuffle USB-kábel

Rövid használati útmutató"

2014. febr. 15. 17:28
 7/7 A kérdező kommentje:

igen, valóban fogalmam sincs róla. de ez szerintem a kérdésen is látszott, SOHA nem volt még apple termékem.

te meg ide figyelj b**ikám, ha menőznék akkor nem gondolod hog iPhonet vagy normál iPodot vennék? idióta. ezzel aztán tényleg lehet menőzni te gyökér, a maga 30mm-ével...

hallod, ezzel lehet hogy még csajozni is lehet! de ezt neked nem is mondom, gondolom életedbe nem volt még senkid.

azért mert neked az atya úr isten is apple, mert gondolom a kulák anyádék odaraknak mindent amit kiejtesz a szádon, attól tudod a mai világban nem mindenkinek van pénze 100000-ért ilyeneket venni, meg hozzá 20000-ért headsetet, mikor átdolgozom az egész nyarat, minden második éjjel, meg mikor nem megyünk nappal. én éjfélkor elmegyek, és van mikor délután érek haza. és még sincs pénzem minden ilyenre, valamiből meg is kell élni, és tanulni. csak gondolom neked ez furcsa, mert neked éppen el se kellett gondolkozni ezen, életedben nem dolgoztál egy percet sem, mert mindent megkaphatsz. de nem cserélnék veled, anyádék valamit nagyon elcsesztek a nevelésedben öregem!

és ha nagyon tudni akarod, edzeni kell, és azért ezt, mert nem szeretnék 5 hét után újat venni. igen, jól láttad, EDZENI, bármilyen is furcsa ez a szó számodra! gondolom barátod egy se, arra vered hogy másokkal kötekedj neten keresztül, aztán meg igazából lapítasz mint szar a gazba.

jól is teszed, mert a fejedet letépném! puszi! :3

2014. febr. 16. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!