Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apple Ipod-ról hogyan lehet...

Apple Ipod-ról hogyan lehet zenéket leszedni?

Figyelt kérdés

Kölcsön kaptam egy Ipod-ot.. Mivel van jó sok zene rajta amik tetszenek nekem. USB, sajátgép, minden mappát végignézek, sehol sincsenek. Itunes-t letöltök, úgy már látni a zenéket. De hogyan tudom leszedni a gépemre?

komolyan miféle elmebeteg találta ki ezt? miért kell itunes?

2014. febr. 11. 22:23
 1/6 uno20001 ***** válasza:

Direkt van így, hogy csak az iTunes-szal lehet zenét rátenni és levenni.

Pontosan nem tudom, de elvileg szinkronizálnod kell az iPad-et a gépre.

[link]

2014. febr. 11. 22:48
 2/6 uno20001 ***** válasza:
*iPod
2014. febr. 11. 22:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezt láttam, de én ebből nem értek semmit. Iszonyú bonyolultan és hülyén írja le. Hasznavehetetlen szar az egész. Mégis hogyan kell?

Miért nem írja le úgy, hogy "zenék át tétele ipodról számítógépre". És akkor leírná normálisan. Nem így ilyen idétlenül. MEg egyáltalán ez az itunes baromság rohadt idegesítő. Miért nem lehet csak a fájlokat le föl dobálni mint más normális lejátszón. Helyette ilyen hüül itunesszel szarakodni. A levételét a zenéknek az se tudja akié az ipod. Ez marhajó. Ezek a rohadt aple cuccok kikészítenek, elmennek a pi csába de komolyan

2014. febr. 12. 01:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg ez kizárólag csak azt írja, hogy hogyan tudom a gépről feltenni a számokat erre a szarra. De hogy erről a szaron amin vannak zenék hogyan tudom rátenni a nyavajás gépemre hogy nekem is meglegyenek, arról egy szót se ír. nem hiszem el h mindent ennyire túl kell bonyolítani ma.
2014. febr. 12. 01:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán át lehet rakni erről a szarról a gépre a zenéket? Vagy csak rárakni lehet, meg törölni és ennyi?

nem hiszem el h ennyire túl kell ezt bonyolítani.

2014. febr. 12. 01:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Na ezt az irományt találtam

"És hogyan mentsük vissza ipodos fájljainkat a gépre?

A felhasználók másik arculcsapása, hogy az Apple nem engedi számukra, hogy egyszerűen visszategyék a gépükre az iPodon tárolt zenéiket. Az is nevetséges persze, hogy az iPodon miért nem rendesen, átláthatóan, egyszerűen folderekbe mentődnek idtagekkel együtt az mp3-ak. De itt üzleti érdekek vannak. Mi viszont most érvényesítsük felhasználói érdekeinket. Ha voltunk olyan szerencsétlenek, és nem hagytuk meg gépünkön is iPodra másolt fájljainkat, kénytelenek leszünk segédprogramhoz fordulni. Ha ingyenszoftverre vadászunk, hamar össze fogunk találkozni az iDumppal, ami bár nem egy nagyon szofisztikált cucc, de a célnak megfelel. "

tehát rohadjanak meg az applenél, jól van, nekem meg már habzik a szám az idegtől.

2014. febr. 12. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!