Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akad a youtube ezen a...

Miért akad a youtube ezen a gépen?

Figyelt kérdés

AMD Athlon xp 2400+ 2GHZ

NVidia GeForce 6600GT

2GB RAM

akad a 144p youtube videó is, ugyan úgy mint a 720p

csak neten. Letöltve a filmek elmennek gond nélkül, és még a játékokkal sincs gondom.

Gears of War 1360x768 full grafon elmegy.

Empire totalwar normál grafikán akadásmentes. Miért nem megy akkor a youtube rendesen? (inda videó is akad)

2014. febr. 9. 09:57
 1/4 anonim válasza:

Milyen sebességű interneted van?

Tippek:

- Telepítsd újra a böngészőt és a flash playert.

- Windows frissítés / újratelepítés

- Fut egy alkalmazás a háttérben és attól akadozik (Teljesen elavult a cpu és gondolom melegszik is rendesen)

- Valamiféle gyorsító program (pl Ashampoo)

2014. febr. 9. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Flash újrarakás megvolt.

Xp felfrissítve.

10Mbps és másik gépen gond nélkül megy a yt

ha csak a böngésző megy akkor is akad, és a proci 40-50fok közt van még több óra játék után is, szóval nem nagyon melegszik.

2014. febr. 9. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok tudatlan tajparaszt nem tudja mi a gond...én tudom, csak segteni nem tudok konrétan...

Ím: Egymagos gépeken már nem igazán megy jól a youtube ill sok más flasht használó oldal ugyanis! A kor előrehaladtával ezeket a flash lejátszókat állandóan "fejlesztik" ennek hála állandóan nő a gépigény is...manapság már egy egymagos gépen nem lehet youtubeozni, mert a flash már 2 magra van megcsinálva és egyszerűen nem tud vele mit kezdeni, am nézd meg feladatkezelőben a cpu használatot...szerintem neked is megvan youtube közben 100%...De van egy jó hírem: Létezik rá módszer hogy régebbi flaht tegyél fel és így jól menjenek a videók.. de konkrétat nem tudok mondani ám úgyhiszem chrome alatt nem működik a dolog csak mozilláról halottam hogy meg lehet hackelni.

2014. ápr. 27. 01:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva :) vettem új gépet
2014. ápr. 27. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!