Adatmásolási munka, mennyiért?
Figyelt kérdés
Hello!
Azt a feladatot kaptam, hogy néhány GB-nyi fontos adatot kategorizáljak és egy külső merevlemezre átmásoljak. Több órás meló, és fogalmam sincs mennyi pénzt szoktak kérni ezért.
Esetleg egy ilyenért más helyeken mennyit kérnének el?
2014. febr. 7. 19:14
1/4 anonim válasza:
"Néhány gb-nyi"
Hát az attól függ... Milyen fájlok stb Ha iratok, és sok van stb akkor télleg elég sok munka De Ha van időd akkor szerintem simán jó.
Max 1500 Szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Fontos céges dokumentumok, én vagyok az egyetlen akiben megbízik a tulaj. Ebben az esetben olyan 5-10 ezer reálisnak mondható?
2014. febr. 7. 19:44
3/4 Lajos54 válasza:
Szerintem attól függ, mennyi időt vesz igénybe a teljes munka. Annak alapján lehet kiszámolni, bár ezt előre elég nehéz. A minimum 1000 Ft-os órabér alatt (persze nettóban) nem érdemes nekiállni.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget!
2014. febr. 7. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!