Melyik munka illik hozzá?
Figyelt kérdés
Sims2-ben (alap) van egy tini,(akinek életcélja tudás) milyen munka illik hozzá?most egy segédápoló egy otthonban.
jártasságai:
Főzés: 3/10
Műszaki:0/10
Erőnlét:0/10
Karizma:0/10
Logika:3/10
Kreativitás:8/10
Takarítás:2/10
Személyiség:
Vízöntő:trehány/pedáns 4/10
zárkózott/közvetlen:5/10
lusta/aktív:4/10
komoly/játékos:6/10
mogorva/kedves:6/10
Érdeklődés:politika 7
pénz 6
környvédelem 7
bűnözés 6
szórakozás 5
kultúra 6
gasztro. 4
egészség 4
divat 8
sport 5
termfeletti 4
utazás 4
munka 8
időjárás 8
állatvilág 0
iskola 6
játékok 3
SCI-FI 9
szerintetek mi legyen?
2013. okt. 20. 17:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem müvész legyen.:) De azt csak kiegészítõvel kapod meg.Megvan az Évszakok?
2/6 A kérdező kommentje:
nincs, de leakarom tölteni. de akkor csinâlnom kell ùj csalàdot nem? mert nem akarom ùjra kezdeni mert tipegő kora òta megvan...
2013. okt. 21. 05:46
4/6 A kérdező kommentje:
úgy nem lehet, hogy a házi kedvenceket az évszakokkal együtt letöltöm?? :D hóban ugráló kutyus :)
2013. okt. 21. 19:36
5/6 anonim válasza:
Miért ne lehetne?Az összes kiegészítõt lehet együtt használni.:)
6/6 anonim válasza:
jah kedves kérdező az előttem lévőnek igaza van úgy izgalmas a játék ha mind a 10-13 kieg fent van nem tom hány van de én mindet használom :D kedvencem az éjszakák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!