Nem kapcsol be a Gép, mindig újraindul bootolás után. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Szokatlanul hosszú ideig boot-ol ( [link] ) aztán ez jön ki: [link] majd bármelyik lehetőségre megyek, tölt egy kicsit és újraindul. A Windows CD-ről nem telepít, mert lefagy a töltés után, a BIOS-ban pedig minden rendben.2014. febr. 6. 19:10
1/6 peterr80 válasza:
Kevés az infó. Mijen rendszer. Tuningoltad e a biost. Telepítettél-e valamit. Állitottál e bármit a biosban stb. Valamit még írjál. Mióta. mi útán.....
2/6 anonim válasza:
Első nekifutásra nézd át a ventillátorokat. Hátha nem forog valamelyik.
3/6 A kérdező kommentje:
A rendszerről annyit hogy a gép XP-n fut, és frissen volt telepítve amikor beállt a hiba, egy áramtalanítás után történt mind ez, átpakoltam a másik szobába. a BIOS az eredeti állapotában van, nem volt hozzányúlva ( A Windows telepítése előtt is XP volt rajta, de mivel lassú volt így célszerűnek éreztem újra rakni). Semmi nem volt telepítve, ahogy felrakta a rendszert és minden automatikusan történő feladatot elvégzett, szokványos módon kikapcsoltam, majd egy pár másodperc után áramtalanítottam. Első bekapcsolásnál (az átköltöztetés után) egy hibát írt a pci-e.sys (nem biztos hogy ez volt a hiba kiterjesztése),de utána ez nem lépett fel többé. A ventilátorok forognak, és minden a célszerű módon összekötve.
2014. febr. 6. 19:29
4/6 anti paladin válasza:
Húzd ki a másodlagos vinyót és próbálj úgy bootolni és ha nem megy így újratelepíteni.
Ha nem megy, cseréld meg a vinyókat.
5/6 csacsi2 válasza:
Ennyi info tényleg kevés. A S.M.A.R.T -ot kapcsold be, lehet hibás szektorok vannak a lemezen (ilyenkor ezt kihagyja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!