Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy a droid...

Relatyvity kérdése:

Mi lehet az oka hogy a droid (4. 0.3) megakad a bootscreennél?

Figyelt kérdés

Róla van szó: myaudio tablet series 1008B.

Nem loopol csak tölt...már 3 napja folyamatosan. Próbáltam a recovery módot de úgy sem javult, és a firmware-t is, a firmware installnál elakadtam mert ha a volum - és a power gombot nyomom nem jön be a myaudio képernyő pedig kéne és rögtön a recoverybe ugrik és tölt.... a végtelenségig.

Meg ugye zip file kicsomagoltam, de van benne egy update ami szintén zip azt is ki kell csomagolni? és ha ogen akkor az eredeti zip-et törölni kell? gondolom ha ki kell csomagolni akkor nem tud zipet olvasni szóval mindegy hhogy törlöm-e... Segítsetek! Volt rootolva de csak a game killer miatt, nem nyúltam bele a rendszerbe... Windowshoz értek, de linuxhoz nem

2014. febr. 5. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van gar. akkor vidd vissza, ne aggódj, a rootot nem fogják észrevenni. Ha nincs, akkor próbáld a vol+ és a power gomb egyidejű lenyomását is. A zip/rar file-ban egy img file van, azt nem kell kicsomagolni, csak nálad társítva van az img kiterjesztés winrarhoz vagy ziphez tökmindegy, ezért van az, hogyha megnyitod az img-t akkor az rarral vagy a zippel nyílik meg, s látod a tartalmát, mert hát mindkettő képes erre. Csomagold ki, majd tedd SD kártyára. SD kártyát biztos ami biztos alapon inkább FAT32-vel formázd.
2014. febr. 6. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi.

Próbáltam mindenhogy leformázom a kártyát megnézzük úgy.

Van még 5 nap gari reméljük belefér...Ja igen hát ha nem lehet bekapcsolni senki nem mondja meg hogy rootolt... Köszi!

2014. febr. 7. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Nos...

Úgy néz ki hogy van egy alap zip file.

Ezen belül apk,file,bin stb. kiterjesztésű fileok vanak+1update mappa ami szintén zip.

Az alap zip-et kitömörítettem, az update-et nem.

A tablet így recovery módba kapcsol de nem lesz jobb, töltött még vagy 3 órát...Megy garira aztán lesz ami lesz.

Köszi a segítséget

2014. febr. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!