Mi lehet az oka hogy a droid (4. 0.3) megakad a bootscreennél?
Róla van szó: myaudio tablet series 1008B.
Nem loopol csak tölt...már 3 napja folyamatosan. Próbáltam a recovery módot de úgy sem javult, és a firmware-t is, a firmware installnál elakadtam mert ha a volum - és a power gombot nyomom nem jön be a myaudio képernyő pedig kéne és rögtön a recoverybe ugrik és tölt.... a végtelenségig.
Meg ugye zip file kicsomagoltam, de van benne egy update ami szintén zip azt is ki kell csomagolni? és ha ogen akkor az eredeti zip-et törölni kell? gondolom ha ki kell csomagolni akkor nem tud zipet olvasni szóval mindegy hhogy törlöm-e... Segítsetek! Volt rootolva de csak a game killer miatt, nem nyúltam bele a rendszerbe... Windowshoz értek, de linuxhoz nem
köszi.
Próbáltam mindenhogy leformázom a kártyát megnézzük úgy.
Van még 5 nap gari reméljük belefér...Ja igen hát ha nem lehet bekapcsolni senki nem mondja meg hogy rootolt... Köszi!
Nos...
Úgy néz ki hogy van egy alap zip file.
Ezen belül apk,file,bin stb. kiterjesztésű fileok vanak+1update mappa ami szintén zip.
Az alap zip-et kitömörítettem, az update-et nem.
A tablet így recovery módba kapcsol de nem lesz jobb, töltött még vagy 3 órát...Megy garira aztán lesz ami lesz.
Köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!