Irtam egy weboldalra történetet egy animéset, és amikor el aartam menteni kiirta hogy nem lehet és amikor vissza léptem minden eltünt, de annyira jól sikerült, nem lehet visszahozni valahogy az iylen beírt dolgokat a gépböl?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 15:32
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem. Kemény lecke volt, tanulj belőle: a jövőben ne weboldalon írd, hanem a gépeden egy szövegfájlba/doksiba és minden mondat után nyomj egy CTRL+S-t (mentés).
Most pedig szerintem próbáld összeszedni az emlékeidből mit írtál, hátha rekonstruálni tudod. :)
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor egyébként a Ctrl+Z kombinációval néha még lehet menteni. Próbáld ki akár itt is, töröld ki amit írtál aztán nyomd le ezt a két billentyűt és visszajön anélkül, hogy mentetted volna.
Praktikus egyébként, ha annyira a webes felületen akarsz írni, ha mindig kijelölöd az egészet: Ctrl+A és nyomsz egy Ctrl+C-t, mert így másolja és vágólapra kerül. Tehát ha véletlenül kilépsz, akkor csak be kell lépned egy wordbe vagy jegyzettömbbe Ctrl+V és máris ott lesz a szöveged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!