Mi a véleményetek a Windows 8-ról?
Figyelt kérdés
Mennyire stabil rendszer? Jobb, mint a windows 7? És a 8.1?2014. febr. 3. 17:33
1/3 anonim válasza:
A 8.1 mindenképpen jobb, mint a sima 8. De hogy a win 8.1 jobb-e mint a 7, erről ahány ember, annyi vélemény. Mindenesetre ezúttal nem követték el azt a hibát, hogy nincs driver csomó hardverhez, mint ajogy az anno a vistánál volt . Nekem a 8-ban az ablakkezelő az, ami nem tetszik (metro téma). Ha hagyták volna benne az aero glass témát, akkor azt mondanám, egy nagyon felhasználóbarát oprendszer, így viszont tableteken jól használható az oprendszer, de pc-n már kevésbé. Én viszont inkább maradok a 7-nél. Sőt, mivel a gépem nem bírja el a 7-et se, így xp.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem stabil.. Az első egy hétben minden szép és jó, aztán pedig jönnek elő a bugok.. én várnék még a helyedben.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2014. febr. 3. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!