Miért van esélye egy olyan webshopnak ahol minden 2-3 ezer forinttal olcsóbb mint bárhol máshol? Vesznek ott tényleg valakik vagy csak átverés?
Notebookot akarok venni. Van egy oldal ahol mindegyik típus olcsóbb mint az általam legismertebb áruházaknál (pl. ip*n) és még ingyenes a kiszállítás is. Voltam bennt náluk, mutatták a garancialevelet stb. és minden igazinak tűnik. Úgy nézett ki hogy jól megy nagyon a biznisz, a tulaj épp akkor jött egy bazinagy Audi A8-cal.
Tényleg lehetnek vásárlóik? Sokan vesznek vajon innen vagy csak csalás az egész és eltűnik majd 1 év múlva? Én először arra gondoltam hogy inkább "biztosra" megyek és megveszem 3.000-el többért máshonnan, de ahogy láttam a körülményeiket már elgondolkodtam. Az összes webshop ugyanezt a garanciát adja, felhívtam a hivatalos disztibútort és megerősítette hogy ez a bolt hivatalosan tőlük vásárol és ha meg is szűnnek, a garancia érvényes.
Mit gondoltok?
Akár az is lehet, hogy kisebb haszonkulccsal dolgoznak a nagyobb eladott példányszám érdekében. Egy bizonyos darabszám felett már jövedelemző megoldás.
Melyik ez a webshop? Megnézném már csak kíváncsiságból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!