Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van esélye egy olyan...

Miért van esélye egy olyan webshopnak ahol minden 2-3 ezer forinttal olcsóbb mint bárhol máshol? Vesznek ott tényleg valakik vagy csak átverés?

Figyelt kérdés

Notebookot akarok venni. Van egy oldal ahol mindegyik típus olcsóbb mint az általam legismertebb áruházaknál (pl. ip*n) és még ingyenes a kiszállítás is. Voltam bennt náluk, mutatták a garancialevelet stb. és minden igazinak tűnik. Úgy nézett ki hogy jól megy nagyon a biznisz, a tulaj épp akkor jött egy bazinagy Audi A8-cal.

Tényleg lehetnek vásárlóik? Sokan vesznek vajon innen vagy csak csalás az egész és eltűnik majd 1 év múlva? Én először arra gondoltam hogy inkább "biztosra" megyek és megveszem 3.000-el többért máshonnan, de ahogy láttam a körülményeiket már elgondolkodtam. Az összes webshop ugyanezt a garanciát adja, felhívtam a hivatalos disztibútort és megerősítette hogy ez a bolt hivatalosan tőlük vásárol és ha meg is szűnnek, a garancia érvényes.

Mit gondoltok?

2014. febr. 3. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan igaz. mivel őkis nagykerből rendelik így lehet hogy ők olcsóbban jutnak hozzá. esetleg külföldi nagykerektől míg az Ipon sok terméket a CHS-től szerez be
2014. febr. 3. 16:37
 2/5 anti paladin ***** válasza:

Akár az is lehet, hogy kisebb haszonkulccsal dolgoznak a nagyobb eladott példányszám érdekében. Egy bizonyos darabszám felett már jövedelemző megoldás.

Melyik ez a webshop? Megnézném már csak kíváncsiságból is.

2014. febr. 3. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ráfáztam webshoppal.Group Tender 08 Zrt.Olcsó áruik voltak,előre utaltam,a megrendelt winchestert azóta sem láttam.Eltűnt a weboldaluk is.World Elektro néven volt akkor a bűnbanda.Feljelentem őket,de valószínüleg 18000 Ft elúszott.Máskor inkább megveszem helyben pár ezerrel többért.
2014. febr. 27. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell pár ezerrel többért megvenni a lényeg annyi hogy sose utalj előre. egy normális Webshop sosem kér előre pénzt!!!
2014. febr. 27. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ott a csali hogy ha viszont utánvéttel rendelsz,a szállítás sokkal drágább és már nem igazán éri meg.Ha hibás a termék,az újabb szállítási költségeket is neked kell állnod.Ha még van hová küldened.:)
2014. febr. 28. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!