Megnéztem, hogy mennyi helyet foglalnak a fájlok a winchesteremen és lényegesen kevesebbet ír, mint amit foglaltnak észlel a Sajátgép (ahol a meghajtókat látom). Mi lehet a baj?
A SpaceSniffer az nem automatikus. Megmutatja hogy mely mappák mekkora helyet foglalnak, így fel kéne hogy tűnjön hogy mi az ami elfoglal akkora területet.
Ha az sem mutatja meg, akkor lehet valami fájlrendszerbeli zavar van nálad. Ez esetben még futtass le egy scandisket.
Volt scandisk, hd sentinel pedig ezt írja: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
Nem értem mi foglalja le a helyet...
ezzel takarítsd ki a már felesleges fájlokat
(előtte mindenképpen javasolt egy Rendszer-visszaállítási pontot létrehozni! és elfogadni, hogy maga a program is hozzon létre egy regedit másolatot)
ha még is valami rosszul sülne el, pl. egy pill. áramszünet vagy hasonló...
Sziasztok! Látom nem mai a téma, de nekem is most lett ilyen problémám és kicsit gondolkozva rájöttem a megoldásra, így megosztom, hátha másnak is hasznos.
A rendszer-visszaállításhoz van lefoglalva egy bizonyos mérete a partíció(k)nak.
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer
Itt a Rendszervédelem pont alatt láthatod, hogy melyik meghajtón van bekapcsolva illetve kezelheted, hogy mekkora legyen a maximális méret, amit felhasználhat, vagy legextrémebb esetben simán kikapcsolhatod. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!