Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagy segítség kéne?!

Nagy segítség kéne?!

Figyelt kérdés

Most telepítettem Win7-et. Minden nagyszerűen működik, kivéve azt, hogy nincs hang. A tálca jobb oldali hangszóró ikonjánál is piros X mutatja, hogy nem jó valami.

Eszközkezelő szerint is gond van a hangkártyával (High Definition Audio hangeszköz), de ha illesztőprogi frissítését kérem, egy idő után azt mondja: A Windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.

Már annyi mindent kipróbáltam, de nem segít semmi. Nem szeretnék visszatérni az XP-re.

Alaplap neve MSI MS-7091 (Medion OEM)

Eszköz leírása C-Media CMI9880

Eszköz leírása Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1]

Eszköz leírása (Windows) High Definition Audio hangvezérlő

2014. jan. 29. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:

eszkoz neve driver win7 64 bit.

alaplap neve driver...

ha meg igy se akkor az alaplapi chipset re keress.

2014. jan. 29. 03:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Az alaplapi cd ről feltelepítetted? Gondolom alaplapi kártya. Ha igen, mennie kellene. Lemez be, azt telepít, ne az ezközkezelővel, hanem direktbe... Ha nem ok, akkor a gyártó weblapjáról leszedni a dricert a hangkártyához. Ott naprakész szokott lenni a frissítés (jobb ha magad szeded le ezt is nem a Windows ra bízod a keresést). Elvileg menni kellene. Ha nem, akkor más a gubanc. De ha rgi alaplap a cd n lehet nincs win7 driver. Ezesetben csakis a net marad. Ha 64 bites win, akkor a 64bitest szedd le.
2014. jan. 29. 03:32
 3/8 A kérdező kommentje:
először is pendrive ról raktam fel a windowst,mikor telepítetem az internet bent volt,nem kellet volna a frisítéseket leszednie?de nem is értem az egészet,hogyan kéne ezt megoldani,hogy legyen hang,azt hittem minden simán fog menni,kérlek titeket lépésrő lépésre ha lehet,hogyan áljak neki ennek a dolognak
2014. jan. 29. 03:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocs telről vagyok ezért így idézlek...

"Alaplap neve MSI MS-7091 (Medion OEM)

Eszköz leírása C-Media CMI9880

Eszköz leírása Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1"

Nahmost win7 64 bit lett feltéve? Ha igen akkor ahhoz keress drivert. Itt fentebb ott van az alaplapod a hangvezérlő. Azt google, majd diver oszt keres. Ha 32bites win akkor 32bitest leszed, majd telepít. Ennyi. Mennie kell.

2014. jan. 29. 04:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval az van,hogy felraktam ezt az illesztőprogit majd újra indúl de a hangszóró recseg és utána semmi hang...valami megoldás?
2014. jan. 29. 05:19
 6/8 A kérdező kommentje:
linkelni,ha tudsz ebben segíteni akárki
2014. jan. 29. 05:23
 7/8 A kérdező kommentje:
vagy esetleg nincs olyan program ami megtalálja az illesztőkártyát?
2014. jan. 29. 05:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Minek kezdesz windows telepítésbe, ha alapvető dolgokról nincs tudomásod, mint pl, operációs rendszert csak offline internet kapcsolat nélkül telepítünk!

Meg hogy driverek kellenek...

google-el keress egy driver scanner szoftvrrt, futtasd, azt örülj.

2014. jan. 29. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!