Felirathoz kéne segítség (? )
természetesen végigtekergettem az epizódot, biztosan nincs felirata. hiába húztam be, akkor sem történt meg a csoda... 3 helyről szedtem le a feliratokat, mert hát kitartó egy idióta vagyok, hosszúpuska, opensubtitles, piratebay. ha egyik helyen sem találtam használható feliratot /bár ennek, bevallom őszintén, csekély esélyét látom/ van ötletetek hogy honnan szerezhetnék használhat feliratot?
kivonatolom a kérdésemet: Használható feliratot honnan szerezhetek, ha nem az opensubtitles, the pirate bay és a hosszúpuska oldalakról?
idiótapłcsánakérzemmagam...
Ennyi forrás alapján azért már kizárható hogy a felirattal van gond, de ellenőrizhető: csinálj egy másolatot a feliratról, és nevezd át a kiterjesztését .txt-re. Így egy szöveges dokumentumot kapsz, és mivel a felirat szövegből áll ezért meg lehet nyitni jegyzettömbben. Ha ott van tartalom akkor rendben van.
Esetleg próbáld meg másik lejátszóban: media player classic, VLC vagy KmPlayer ami népszerű lejátszóprogram.
Illetve olyan is szokott lenni, hogy egy kapcsolóval (menüpont vagy billentyűleütés) letiltható a felirat, hiába tölt be. Próbáld a menükben azt is megnézni hogy a futó film és betöltött felirat mellett nincs-e letiltva a megjelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!