Milyen laptopot vegyek?
ASUS_K95VB-YZ016D
Ezt néztem ki, de nem igazán értek hozzá. Szerintetek ez jó lenne. Amire használnám: filmnézés: ezért a a 18.4" és full hd, ritkán játszom is, és szeretném, ha ekkor nem szakadoznának az újabb játékok se.
Ja és mekkora a különbség a 15,6" és 18,4" között, mert neten nem találtam ilyen összehasonlítást
Hát, én laptop párti vagyok, de ez már nekem is durva. Ez nem az a méret, amit hordozni kellene. Sőt, igazából már veszélyes is. :P
Biztosan laptopot akarsz? Ha nem, akkor ennyi pénzéért jelentősen nagyobb monitorral és komolyabb felszereltséggel is tudnának összerakni gépet.
Egyébként, maga a gép 4,2 kiló, a táp durván 1 kiló, a táska, ha nem valami vászon cucc, akkor legalább 2.
Ez egy 7 kiló környéki valami. Nem hangzik soknak, de elég az 5 is, ha cipelni kell :)
Maga a gép egész pofás. Az anyag minőségre azért kiváncsi lennék, de összességében egész jónak tűnik.
Köszi a válaszokat. Külföldön dolgozom, és ott nincs lehetőség asztali gépre. Szóval csak olyan félévente hoznám haza, azt meg ki lehet bírni szerintem, de még nem láttam élőben ekkora laptopot. Jövőhéten megnézem és ha megfelel akkor szerintem ez lesz.
A játéknál meg nem muszáj full hd-n vinnie csak közepesen menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!