Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Táblagép? De milyet? Hozzáértő...

Táblagép? De milyet? Hozzáértők válaszát várom!

Figyelt kérdés

Táblagépet szeretnék vásárolni. Wifis vagy mobilnetes?

Leírom mire használnám:

Főként utazáskor(hosszú útra készülődünk gyerekkel) a kimentett mesék lejátszása.

Itthon (wifi van) internetezés, film nézés és logikai játékok. Linkeket is küldhettek.

Köszönöm.

2014. jan. 27. 16:23
 1/2 uno20001 ***** válasza:
iPad. Sokkal jobb, mint bármelyik androidos tablet. (Lehet, hogy kicsit elfogult voltam, de az Androidos tabletek 99%-nál jobb.)
2014. jan. 27. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek, ha esetleg mégis android mellett döntenél, hamar rájössz, hogy az apple mérföldekkel előttük jár. Én is rájöttem, akár az ipad minit is tudom ajánlani, kicsi, gyors, designos, nagyon jó felhasználói élmény, könnyű kezelhetőseg. Még a gyerekek is könnyen tudják kezelni. Szerintem a wifis verzió elég, ha van esetleg okos telefon mellette, akkor bármikor ki tudod osztani rá a netet.
2014. jan. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!