EdyyTHEREAL kérdése:
Windows 7 vagy windows 8.1RTM jobb játékra és melyik jobb gyorsaságra?
Figyelt kérdés
Nincs ssd-m ezért sima vinyóm van... tervezek egy 120gb ssd-t de az majd pár hónap mulva lenne..szóval sima vinyóra melyik lenne a jobb?2014. jan. 26. 13:02
1/3 anonim válasza:
A 8.1 gyorsabb, de játékokban kis különbség van. Az SSD meg még nagyon drága, én várnék vele.
2/3 |Orfeusz| válasza:
A Win 8.1 már nem RTM, rendes kiadás.
Igazából egyéni preferencia kérdése. Nagyon sok fejlődés nincs a 8 irányába, inkább változtatás (jó és rossz dolgok is).
Gyorsaságra valószínűleg a 7 kicsit jobb, de nehogy azt hidd, hogy az SSD létszükséglet. Az én új 200k-s gépemben sincs SSD, inkább egy 2 terrás HDD. Többet ér. Így is gyors a rendszer, egyáltalán nem hiányzik az SSD.
Játék szempontjából a 8.1 annyival jobb, hogy támogatott a DirectX 11.1, és a további DX-ek is csak erre jönnek ki. Én ezért döntöttem a 8.1 mellett, és szerintem meg lehet szokni, van olyan jó mint a 7. Kicsit más, nincs start menü, de 2 hónap után már nem is hiányzik.
Ha bírja a géped én a 8.1-et ajánlom, de ha nem tetszik jó a win7 is.
3/3 anonim válasza:
Én a win 8-at ajánlom, persze úgy, hogy fölteszel hozzá egy win 7 témát és rendes start menüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!