Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet ezzel kezdeni?

Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy a filmeknél a kép ne legyen olyan sötét, viszont a többi alkalmazás, meg ne legyen olyan fényes. Kde linuxot mint 16-ot használok, vlc playerben próbálkoztam, de az eredmény ronda sávos kép lett. Van erre a linuxban valami megoldás, vagy ez ennyire gagyi oprendszer?

2014. jan. 25. 15:34
 1/4 anonim válasza:
Az egyik legjobb disztró nem hiszem, hogy gagyi lenne. Az AMD Catalyst Center-ben vagy az Nvidia X Server Settings-be kellene beállítanod szerintem, milyen VGA, milyen gép?
2014. jan. 26. 14:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nvidia gt 240-es, az állítással eddig csak annyit értem el hogy ugyan a film nem volt olyan sötét, de ezzel együtt állította az asztal fényerejét is, na meg a programokét, így a programok már zavaróan fényesek voltak. Van rá valami megoldás hogy egymástól függetlenül állísam a videó és az alkalmazások tulajdonságait.
2014. jan. 26. 16:10
 3/4 anonim válasza:
A VLC-ben a Tools/Hatások és szűrők/Videohatások alatt tudod állítani a fényerőt és kontrasztot.
2014. jan. 29. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, az már megvolt, akkor lett sávos a kép.
2014. jan. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!