Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudnék kezdeni ezzel a...

Mit tudnék kezdeni ezzel a "keskenységgel"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye a kérdés (és a kifejtés sem lesz jobb), de nem értek a számítógépekhez, így ehhez mérten magyarázom el mi a "problémám". Oltásokat nem kérek, segítségért jöttem ide.

Lehet nem kéne zavarjon, de nem tehetek róla. Szóval most lett új Windows (7) telepítve a gépemre. Minden nagyon szuper és tetszik is csak például amikor felmegyek egy oldalra (az interneten) akkor a bal meg jobb oldalon van egy sáv ami szabadon van (úgy értem nincs teljesen kitöltve a kép - na ezt jól meg mondtam) emiatt minden olyan "apró" és "keskeny" tehát az egész teljesen bekockult. Ezzel lehet valamit kezdeni?

Remélem aki ért hozzá az felfogta mit akartam ezzel mondani. És tényleg BOCSI, hogy ilyen hülye vagyok :S

#középrebeszorultminden
2013. aug. 10. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

hát valóban érdekesen fogalmaztál,

ez nem segít ? :

[link]

2013. aug. 10. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, de azért köszi
2013. aug. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.