15 perc után a monitor kiírja hogy nincs jel. Mi lehet a probléma?
Asztali pc. Asus LCD monitor.
Bekapcsolás után 10-15 percre a monitor kiírja hogy nincs jel, de a gép nem áll le.
Nem vagyok egy számtech zseni csak használom a gépet inkább. Ebből kifolyólag ha megkérhetlek kedves segítő egyszerű és megérthető választ szeretnék, amit a magamfajta is megért.
Előre is köszönöm!
Ha másik monitort kötsz a gépre, akkor mit csinál? Megy tovább a 15 perc után is vagy az is megdöglik?
G.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nincs másik monitoron amivel kipróbálhatnám.
Viszont szét szedtem 'kiporoltam' azóta kb. 20-30 perce megy. Ja és rádugtam a második ventillátort is.( amit csak nyáron szoktam)
Akkor lehet túlmelegedés a gond. A hőfokok milyenek terhelés (pl. játék) alatt?
G.
Hát most a szobahőmérsékletre gondolsz? Az 20-23 fok.
De ha a gép hőmérséklete érdekel abban nem tudok segíteni.
Nem használom játékra csak internetezésre és képek tárolására. Néha egy- két film nézés.
Hát abban nem fog túlhevűlni.
egyébként 60 fokig nem kell parázni.
A poros gép -10 fokban is simán túlhevülhet egy arra hajlamos videokártyával.
Kérdező: Szedd le az Aida64-et és nézd meg a gép hőfokait (érzékelők fül) játék, vagy ha az nincs, akkor full HD YouTube videó nézése közben.
G.
Nagyon szépen köszönöm!
Remélem hogy tényleg csak a por okozta a problémát.
A takarítás óta működik gondtalanul. Viszont szerintettek akkor felesleges a második ventilátor? ( egy csöppet hangos)
Ha kihúzod a másik ventillátort és nem melegszik túl, akkor hagyd úgy, ha meg igen, akkor dugd vissza.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!