Direkt trollkodnak itt néhányan?
Valaki feltesz egy kérdést a már meglévő konfigról, vagy hogy mit szeretne venni bele. Sokan adnak hasznos tanácsot, de sokan csak azt mondják az a vga, alaplap stb egy szar. Vagy ilyen fos gépbe minek? Ezek direkt veszik el a másik kedvét? Ok, a segítő jellegű elem lehúzás nem baj, nah de hogy az szar...
Netán ezeknek 4-500 ezres gép van otthon, amit évente tudnak fejleszteni? De ha úgy is van, akinek csak egy olcsóbbra telik,de szeretné a legtöbbet kihozni abból azt minek leoltani??? Vag, ezek most anyucitól kimunyizott géppel villognak és ezért fos minden nekik???
Komolyan minek szólnak hozzá ezek? Az ezo, humor ott lenne nekik.
Engem is foglalkoztatott már ez a kérdés. Sőt egy két ilyen hozzászólónak már finoman be is szóltam. Én voltam a büdös bunkó paraszt, hogy bele mertem szólni.
Hát igen: A stílus maga az ember...ahogy szokták volt mondani.
(Amúgy tapasztalatom szerint az ilyen emberkék azért nem becsülik meg a sajátjukat, sem a másét sem, mert nem nekik kellet előteremteni a rávalót. Ha neki kellene gürcölni heteken át azért hogy legyen egy gépe, és nem apuci rakná alá, minden bizonnyal nagyra értékelné még egy szerény teljesítményű, 20-30 e. Ft-os gépet is)
Nem mind trollkodás. Sok konfigot sorolnak fel itt, amit egyszerűen nem gazdaságos fejleszteni.
Pl hiába veszel egy Pentium 3 -as gépbe + RAM -ot és videokártyát, változatlanul nem tudsz vele youtube -ozni, még 240p -be se.
Sokan itt értetlenkednek és felesleges köröket futnak, és 0 hozzáértéssel racionalizálják makacs elképzelésüket. És olyanokat várnak el konfigjaiktól, hogy az elképesztő. Nem hallgatnak se Istenre se emberre, még jó hogy sokaknak felmegy a pumpa, és olyat írnak, ami a kérdező lelki világát sérti. De ettől még a nagy büdös igazság nem változik.
Részemről nekem soha senki nem vett gépet, mindet a saját nehezen összekuporgatott pénzemből vagy fizetésemből vettem, még is tudom mik egy konfig határai és mikor kell selejtezni.
Nem kell velük foglalkozni. Nekem is gyenge a gépem és, ha azt mondják nem érdemes fejleszteni és elmondják hogy miért (ár/arány érték) akkor elfogadom és kész.
Legtöbben viszont csak kérkednek és a segítőszándék elmarad.
Nem árt ilyen esetben hozzáfűzni a kérdéshez az anyagi helyzetet, hogy a válaszoló képben legyen (nem szégyen).
Ellenkező esetben ott egy jel: "ez a válasz nem hasznos".
A többivel meg ne foglalkozz és ne próbájl meg vitatkozni velük, nincs értelme, hallgass azokra akik tényleg segítőkészek, mégha a válaszuk a számodra nem is kielégítő!
Nekem se egy erőművem van, de nem is GTA V. -el akarok játszani majd vele, ami pletykák szerint április elejétől lehet majd kapni.
De mikor egy kb. 8 éves LGA775 -ös foglalatú alaplapba akar új erősebb procit, meg erősebb VGA -t, és RAM -ot, és nem tudja felfogni, hogy ha lecserélné az alaplapot is, egy újabbra akkor sokszor jobb gépet kaphatna...
Na, leírnám a saját tapasztalatom.
Pár hónapja tettem fel egy kérdést, laptop ügyben. Sok hasonló kérdés volt, de sajnos egy sem elégítette ki az én kíváncsiságom...
(Mondjuk elég speckó is volt a kérdés. Egyszerre kellett munkára, főleg 3D tervezésre, játékra, szórakozásra, üzemidőre, strapabíróságra, meg garanciáztatásra és még méretre és még márkára is - mert, ha az embernek hülye kínai a főnöke, akkor az megszabja, hogy mivel dolgozhatsz - megfelelőt találni.)
A keret maximum 200K.... De nem részletezem tovább.
Jött a sok okos megnyílvánulás, hogy játékra PC kell, meg szarok a laptopok...
Aztán kaptam pár ajánlatot, arra jött, hogy az mind fos, mert nem jó a márka, stb...
Szépen megkértem a TROLL-okat, hogy távozzanak, erre már személyes üzikben is ömleszették rám a szart.
Már nem is olvasok tovább, látom, hogy valaki csak genyózik.
Ha meg FANBOY-ok is vannak, már régen rossz.
Dehát ez a tendencia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!