Hogyan juthatnák tovább a Celtic Kings c. játékban?
Figyelt kérdés
annál a résznél tartok, mikor vissza kell foglalni Cesaria korul lévo falukat és magát cesariat is. ezt még meg is oldottam, viszont ez után 25 percig meg kell védenem a várost míg ceasar vissza nem ér. Viszont akkora sereg támad, amit lehetetlen leverni így mindig vesztek. Az elején említ valamit, hogy élelmet kell vinnem és kapok sereget. csak nem tudom azt hogyan és honnan? az elozo térképen ahol minden germán falvat el kellett foglalni és a katonákat kinyirni, mikor elfoglaltam egy falut szintén élelmet kért és cserébe sereget kínált. viszont nem tudtam hogy kell így tovább álltam és így jutottam a mostani térképre, mármint ceasariába. segítsen légyszi valaki :)2014. jan. 24. 09:52
1/1 A kérdező kommentje:
az élelmiszerkuldésre rájottem, viszont bármekkora lehet a seregem, nem tudom megvédeni a várost azzal a hatalmas sereggel szemben
2014. jan. 24. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!